Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİTSPORDA TRANSFERLER

Tavşanlı Linyitspor sosyal medya hesabindan bu güne kadar üç transfer yapıldığını duyurdu.
Futbolcular hakkında verilen bilgiler:
BERKAY KALAKÇI:
Galatasaray alt yapısından yetişen, Altay, Salihli Belediye, Arhavispor kulüplerinde oynayan ve son olarak Sultanbeyli forması giyen Orta Saha mevkisinde forma giyen futbolcumuzla her konuda anlaşılmıştır. Kendisine ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz.
HAKKI TOSUN:

Yeni Mersin İdman Yurdu,1074 Çankırı, Serik Belediyespor, Erbaaspor ve son olarak Şile Yıldızspor forması giyen forvet oyuncusu ile her konuda anlaşılmıştır. Kendisine ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz.
Türkiye Kupası 13 maç 7 gol
TFF 3.Lig 55 maç 14 gol
BAL Ligi 149 maç 84 gol
EMRE AZİM:
Tuzlaspor, Çatalcaspor, Ortaköy, Cevizli Anadolu, Altınova Belediye ve son olarak Kuştepespor forması giyen kanat oyuncusu Emre Azim ile her konuda anlaşılmıştır. Kendisine ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.