Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİTSPORDA NEŞELİ ANTRENMAN

Afyon kamp hazırlıklarını bitiren T.Linyitspor,çalışmalarını Tunçbilek tesislerinde sürdürüyor.

17 eylül adem hakan

Pazartesi günü antrenmanını izlemek aklımıza düştüğü içinde soluğu Tunçbilek’te aldık.Biraz erken davranmışız,tesislere geldiğimizde,teknik direktör Erhan Sarıgöl ve yardımcı ve kaleci antrenörü Fatih Akdemir ve Fatih Mumcu,kamelyada istişare halindeler.Oturduk yanlarına hem çaylarını içtik hem futbol ve T.Linyitspor muhabbetine daldık.

17 eylül sarıgöl

Futbolcu arkadaşlar birer ikişer sahaya gelmeye başladılar.Önce Mumcu hoca sonra Akdemir hoca kalktılar.En sonunda Sarıgöl hocam,sanırım benimde gitmem gerek deyip o da geçti antrenmana.Bizde peşlerinden daldık antrenman sahasının kenarına,ayak altında dolaşmak keyifli oluyor bizim için.

17 eylül cihat

Yöneticilerimizden,Hüseyin Yeğen antrenman sahasında.Masör İsmail Akar,malzemeci Rıdvan Kaya her zamanki gibi görevlerinin başında.Futbolcu kardeşlerimize de selam verdik tabi,şimdi her birinin ismini yazmaya kalksak sayfa yetmez.

17 eylül mumcu17 eylül akdemir

Teknik adamların yönetiminde,neşeli ve keyifli antrenman olduğunu söyleyelim.Bir ara Erhan hocam tribünlerin en üstüne geçti,bizi de çağırdı,beraber geçtik.Sarıgöl hoca yüksekten kuş bakışı izlemeyi seviyor ve daha yaralı olduğunu söylüyor.Antrenmanın sonlarında Necati Önal hafif bir sakatlık geçirdi.Müdahaleyi yapan İsmail Akar,geldi hocaya gitti kaval kemiği dedi.İşin gırgırında sevgili Akar,dedik ya moraller yüksek.Erhan Sarıgöl’de kaçın kurrası,yemedi tabi.

Antrenmana hasta olan Muhammet,Afyon’da sakatlanan Muhsin ve üst adalesinde sorun olan Oğuzhan katılmadılar.

17 ylül akar

Çarşamba gününden itibaren,saat 15.00 da olmak üzere günde tek antrenman var Perşembe günü aynı saatte antrenman Tavşanlı Ada stadında.Antrenman sonunda,Tavşanlı’ya yöneticimiz Hüseyin Yeğen’le döndük.Teşekkürler sayın Yeğen’e.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.