Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİTSPORDA MEHMET BESLER BOMBASI

Tavşanlı Linyitspor,belkide Türkiye’de yılın transfer bombasını patlattı.Genel kaptan Ali Ataş,Tavşanlı Linyitsporun efsane futbolcusu MEHMET BESLER ile her konuda anlaştıklarını açıkladı.

Uzun bir süreden beri,kaptan Besler’in transferi için uğraşıyordu,Tavşanlı Linyitspor yönetimi ve genel kaptan Ali Ataş.Mehmet Besler’in transferi,takımın taraftarlarına ayrı bir heyecan getirdi.Futbolcu kalitesinin tartışılmazlığı yanında,karakteri ve hayattaki düzgün duruşu ile,Tavşanlı Linyitsporun taraftarında her zaman özel yeri oldu,büyük kaptan Mehmet Besler’in.

 

20 temmuz besler kaptan

Kısaca futbolculuk kariyerini özetleyelim.

Futbola amatör olarak26.01.2001 yılında Bucak Belediye Oğuzhansporda başlamış.25.08.2004 yılında Kütahyasporda profosyenel futboluna başlayan Besler,29.08.2007 tarihinde Yeni Burdur Gençlikspora transfer olmuş.

 

20 temmuz besler 1120 temmuz linyit besler

Tavşanlı Linyitspordaki muhteşem yıllarının başlangıç tarihi 02.01.2008.O zamanlar 3.ligde olan takımımızı,çok kısa sürede o zamanki adıyla bank asya 1.ligine taşımış arkadaşları ile.Gerek Tavşanlı ADA stadımızda,gerek Kütahya Dumlupınar stdadında ve Türkiye’nin her yerinde,gururla ve başarı ile taşımış Mehmet Besler.

01.09.2014 tarihinde Keçiörengücüne transfer olan kaptan,orda da başarılı futbolunu sürdürmüş,düzgün karakteri ile Keçiörengücü kaptanlığına getirilmiş kısa süre içerisinde.

 

20 temmuz besler keçiörengücü

Futbol yaşamında 304 resmi maça çıkan kaptan,orta saha oyuncusu olmasına rağmen 16 gol atma başarısını göstermiş.Toplam olarak 82 sarı kart gören Besler,sadece 1 kırmızı kart görmüş.

MEHMET BESLER’i Tavşanlı Linyityspora kazandırmayı başaran Tavşanlı Linyitspor yönetimine,başta başkan Nizamettin Düzgün ve genel kaptan Ali Ataş olmak üzere teşekkür ediyoruz.

Hoş geldin MEHMET BESLER,hoş geldin büyük kaptan,hoş geldfin adam gibi adam.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.