Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİTSPORDA GÜZEL İŞLER


Tavşanlı Linyitsporda özellikle bu sene T.Linyitspor yönetini iyi ve güzel işler yapıyor demek yanlış olmaz.

Başta sayın Akın Şirin başkan ve yöneticilerimiz,sayın kaymakamımız Yüksel Kara ve sayın belediye başkanımız Mustafa Güler ile iyi ve sıcak bir iletişim kurmuş durumda.Bunun yanında sayın Akın Şirin bizim takip edebildiğimiz kadarı ile TKİ Genel Müdürlüğü ile de sağlıklı iletişim halinde.Bu iyi ve sağlıklı ilişkilerin bu sezon T.Linyitspora olumlu katkıları olacağını söylemek kehanet olmaz.

 

FB_IMG_1534172165793

Diğer yandan Tavşanlı’mızın alt liglerdeki takımlarımızla iletişimin de bu yıl daha sağlıklı olduğunu gözlemleyebiliyoruz.Son örneği Beyköyspor kulüp başkanı sayın Harun Büber’in sayın Akın Şirin’ ziyaret etmesidir.

 


FB_IMG_1534162169115Bizim son zamanlarda görmediğimiz bir başka örneği de şöyle söyleyebiliriz Akın başkan, yöneticiler,Hüseyin Yeğen ve Yasin Karaarslan beylerle birlikte,alt yapı çalışmalarını izlemiş.Yöneticilerden alt yapı sorumlusu,İbrahim Karakaya zaten hep takımla ve teknik sorumlularla birlikte.

Bu yönetimin yaptığı en önemli iş,tabi bize göre,Erhan Sarıgöl hocamızı takımın başına getirmek.Transfer konusunu da hocaya bırakmak.Sözün özü bu sezon yönetim iyi işler yapmaya devam ediyor.

 

FB_IMG_1534162178211

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.