Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİTSPOR YÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA

Tavşanlı Linyitspor yönetimi,sosyal medya hesabından,son transferler hakkında açıklama yaptı.Tavşanlı halkına ve büyük Tavşanlı Linyitspor taraftarına diye başlayan açıklama.

Son günlerde ligin ilk yarısının tamamlanması ile futbol takımımızın mevcut kadrosundan bazı futbolcularımız ile ayrılık kararlarını siz kamuoyu ile paylaşıp bilgilendirme konusunda hassasiyet göstermekteyiz.Ayrılık haberleri ile takımdan gönderilen futbolcu kardeşlerimizin üstünden yapılan eleştiriler ve sosyal medya üzerinden yapılan eleştirileri dikkatli bir şekilde takip etmekteyiz.Ayrılık kararları yeni teknik heyetimiz ve transfer komitemiz ile ince eleyip sık dokunularak yapılan çalışmalar sonucu ve yine aynı zamanda takımdan ayrılma kararı alan futbolcu kardeşlerimiz ile karşılıklı olarak alınan kararlardır.Bu doğrultuda takımımıza yeni futbolcu kardeşlerimizi de transfer etmekte ve bunu tüm kamuoyu ile paylaşmaktayız.Yapılan transferler Teknik heyetimizin ve Transfer komitemizin hassas çalışmaları neticesinde yapılmakta ve sonuçlandırılmaktadır.

Takımımız Tavşanlı LİNYİTSPORUMUZ kötü,zor ve meşakkatli bir dönemden geçmekte olup bu zor günlerin aşılması için tüm yönetimimiz ve teknik ekibimiz saat,gün,gece,gündüz demeden tüm mesaisini takımımızın sadece ligin ikinci yarısı için değil gelecek planlamaları düşünülerekte yapılmaktadır.Alınan şansız ve kötü sonuçların eleştiriyi getirmesi aşikardır ancak eleştiri dozunun da iyi ayarlanması tüm camiamızı düşünülerek yapılması en doğru hareket olacaktır.Unutulmamalıdır ki Linyitspor bir marka ve tüm ülke futbolunun saygı gösterdiği yegane kulüplerindendir.

Bizler sizlerin üzüntüsünü,takımımızın içinde bulunduğu durumdan rahatsızlığınızın farkındalığının bilincindeyiz.Sizlerle aynı duygu ve düşünceler içerisinde olduğumuzu ve bununla birlikte bu camianın hak ettiği yerlerde olması adına çok büyük zorluklar ile mücadele ettiğimizi de bilmenizi,bunun için de çok değerli Tavşanlı halkımızın ve büyük Tavşanlı LİNYİTSPOR taraftarımızın desteğini daha da hissetmek en büyük dileğimizdir.Bizler Yönetimi,Teknik Heyeti,Futbol Takımı,Taraftarı ve tüm Şehir ile çok büyük bir aileyiz.

Aile içinde kırgınlıklar,kızgınlıklar olabilir.Ama kol kırılır yen içinde kalır.Bundan sonra BİR OLMA,BİRLİKTE OLMA VE KENETLENME ZAMANIDIR.Bu düşünce ile siz güzel insanların desteğini daha da hissedeceğimiz ve daha da güçlü olacağımız zamanların geleceğine olan inancıyla,umuduyla saygı ve sevgiyle sizleri selamlıyoruz…

Sen,ben,siz,biz yok…Memleket meselesidir Tavşanlı LİNYİTSPOR…

Tavşanlı LİNYİTSPOR Yönetim Kurulu

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.