Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

TAVŞANLI LİNYİTSPOR YAZ OKULU

Tavşanlı Linyitspor kulübünce organize edilen yaz okulu çalışmaları sürdürülüyor.T.Linyitspor bu çalışmalarına Tavşanlı Belediyesinin halı saha tesislerinde devam ediyor.Minik sporculara antrenmanları ağırlıklı olarak teknik sorumlu Hakan Aygören yaptırıyor.Alt yapı sorumlusu yönetici İbrahim Karakaya’da her çalışmayı izliyor.

17 temmuz karakaya

İbrahim Karakaya ile öncelikle yaz okulu hakkında konuştuk.Yaz okulu ile aldığımız genel bilgiler şöyle.Sporcu olarak 142 kişi var.Bu sporcular,2004 ile 2011 yaş grubu arasında.Çalışmaları Pazartesi’den Cuma gününe kadar beş günü kapsıyor.Aynı tesisi Erdem Gençlikspor kulübü de kullandığı için antremanlar her gün aynı saatte olmuyor.Her iki kulüp kedi arasında anlaşmış ve çalışma saatlerini ayarlamışlar.

17 temmuz yaz okulu

Sayın İbrahim Karakaya ile BAL hakkında son düzenlemeleri de konuştuk.Yabancı sayısının ikiden bire düşürülmesini olumlu buluyor.Hatta BAL da hiç yabancı oynatılmamasından yana.3.ligde yabancı futbolcu yasağı var iken BAL da yabancı oyatılmasını garipsiyor.Biz de katılıyoruz Karakaya’ya,BAL da yabancı futbolcu oyatılması uygulamasından vaz geçilmelidir.

Bir diğer konu üst yaş grubu kontenjan mevzusu.1990 doğumluların üst yaş grubuna dahil edilmesini olumlu bulmuyor.Aslında biz deburada da katılıyoruz İbrahim beye.Kontenjan uygulaması yapılacaksa,bu uygulama en az 34 yaş baz alınarak yapılmalıdır diye düşünüyoruz.

17 temmuz aygören forma

Antrenman bitiminde İbrahim Karakaya,Hakan Aygören ve Ali Karaşahin ile de sohbetimiz devam etti.Sağolsunlar akşam çayını ikram edip muhabbete vesile oldular.Bu kez daha çok Hakan Aygören’le sohbet ettik.Alt yapıda en önemli şey nedir abi diye sorup,yanıtını kendi verdi.Yetenekli çocukları görüp bulabilmektir.Peki sonrası nedir deyip,bu yetenekleri,olduğu yerde bırakmayıp,daha üst seviyelere taşıyabilmek.Bulabildiğiniz yetenekli sporcuları,üst seviyeye taşıyamıyorsanız ve hatta körelmesine sebeb oluyorsanız,bu işi yapmanın da anlamı yoktur diye bitirdi hoca.

Daha üst yaş gruplarına 18 19 yaşlara da geldi söz.Biliyorsun abi ben A takımda da yardımcı antrenörlük yaptım.Kendi emeğimiz olan bizim çocuklarımızı A takıma taşımaya da katkım oldu diyebilirim.Ama şunu söylemeliyim,bizim gençlerimiz,ciddiyetle çalışmayı pek sevemiyorlar.Bir anda ben oldum havasına giriyorlar,neticesinde kaybeden gene kendileri oluyor.

Sevgili Aygören iyi niyetle geçmişten örnekler vererek anlattı.Az çok vakıf olduğumuz konular.Haklısın tabi hocam dedik ki,buna gerçekten inanıyoruz.İnşallah bu sezon için A takıma dahil edilen gençlerimiz,canla başla çalışır.Aslında ellerine nasıl bir fırsat geçtiğinin farkına varır.

17 temmuz adaş

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.