Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİTSPOR TUNÇBİLEK TESİSLERİNDE TOPLANIYOR

Tavşanlı Linyitspor 26 Temmuz 2017 tarihinde Tunçbilek tesislerinde yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.Toplanma tarihini açıklayan genel kaptan Ali Ataş ve antrenör Hakan Aygören’le,Tavşanlı Linyitsporu konuştuk.

Genel kaptan Ali Ataş’ın açıklamalarını şöyle özetleyebiliriz.Bildiğiniz gibi göreve geldikten sonra ilk olarak teknik ekibi oluşturduk,kulüp başkanımız ve yönetimle birlikte.Teknik direktör olarak Hasan Şengün’le anlaştık.Yardımcılığını geçen sezonda takımımızda olan Hakan Aygören yapacak.Kaleci antrenörümüzde gene geçtiğimiz sezonun ilk yarısında takımımızda olan ve öncesindede çalışmış olan Çetin Ünal.

 

25 temmuz ataş25 temmuz aygören

Yönetim ve teknik heyet olarak,Tavşanlı Linyitsporu başarıya götüreceğine inandığımız,futbolcularımızla devam ettik,bunlar kamuoyunun malumudur.Bunun yanında şu an için 8 yeni futbolcu ile anlaşmış bulunuyoruz ki,bunlarda spor kamuoyuna açıklandı biliyorsunuz.Bu transferleri yaparken de öncelikle takımımıza yararlı olabilecek futbolcular olmasına dikkat ettik.Bunun yanında BAL da belirli yaş kriterleri var,bunlarıda göz önünde bulundurmak zorundayız.Transferi büyük ölçüde tamamladık diyebilirim,ancak gerekli gördüğümüz mevkiler içinde,çalışmalarımız olduğunu söyleyebilirim.

 

25 temmuz ataş başkan25 temmuz besler grup

Bizim yönetim ve teknik heyet olarak tek amacımız Tavşanlı Linyitsporun başarılı olması,bunun için hep birlikte elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.Hedefimiz elbette şampiyonluk,ancak Besler’in imza töreninde de özellikle vurguladım.Şampiyonluk için söz vermiyorum,verdiğimiz söz Tavşanlı Linyitsporun şampiyon olabilmesi için elimizden geleni yapacağımızdır.Her insan kaderini yaşar ve nasibinde ne varsa onunla karşılaşır.

 

25 temmuz besler ben niho

Antrenörümüz Hakan Aygören’in düşünceleride şöyle.Elbette geçtiğimiz sezon içinde bulunduğum ekiple birlikte başarılı olduğumuz söylenemez.Futbolun cilvesi diyeyim bunun için,bu sene için oluşturulan ekipte yer aldığım içinde mutluyum.İnanıyorum ki bu sezon çok daha başarılı olacağız.Genel kaptanımız Ali Ataş’ında söylediği gibi hepimiz el ele verdik elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.Kendi adıma diyebilirim ki,hatasız veya eksiksiz insan olmaz.Ancak bütün taraftarlarımızın şuna inanmasını isterim bu sene yaptığımız işlerin %90 doğru.İnşallah Tavşanlı Linyitspor olarak bu sene özlenen başarıyı yakalayacağız.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.