Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİTSPOR SON NEFESTE

Tavşanlı Linyitspor Ada stadında güç bela da olsa kazanmayı başardı.Deyim yerinde olursa,gol geciktikce,futbolcular sahada,teknik heyet kenarda,taraftarlar tribünlerde dokuz doğurmaya devam ediyor.

Beyköy Belediyespor maçı da öyle oldu.Gene favori tarafdık dahası ben bu kez fark bekliyordum.Belki de büyük taraftar çoğunluğu da benim gibi düşünüyordu.Ancak hem ilk yarıda hem ikinci yarıda rakibi sahasına hapsetmemize rağmen,aradığımız gole kavuşuncaya kadar akla karayı seçtik.

Maçın ilk yarısında daha çok etkili şut atabildik benim kanımca.Notlarıma şöyle bir göz attığımda,Adem Hakan’ın iki,Hakkı Hakan’ın bir kaptan Besler’in bir mükemmel şutu var.Bu şut öncesinde,kaptan Besler’in mükemmel hareketleride aklımızda.Tribünleride coşturdu bu hareketler ve o meşhur tezahurat geldi.Kimler geldi kimler,jübileni bizde yap Mehmet Besler.Bu şutların yanında,20.dakikada Fatih Kaya’nın 18 içinde yerde kaldığı pozisyon var.Bize göre rahatça penaltı verilebilecek pozisyondu es geçti hakem.Beyköy Belediyesporun tek şutu dakika 44 de frikikten geldi,o da yandan auta gitti.

Maçın ikinci yarısının da ilk yarıdan farkı yoktu.Oyuna hakim olan rakibin yarı sahasına oyunu yıkan Tavşanlı Linyitspordu.Gole kadar üç etkili şutumuz var.Mehmet Besler,Rıdvan Dilmen ve Fatih Kaya’nın sa taraftan kullandığı orta şut karışımı vuruş.

19 şubat besler hakkı19 şubat hocafatih

 

Neyseki 85 de Fatih Kaya çıktı ortaya,birazda kendi çabasyla bulduğu pozisyonda golü attı,üç puanı aldı geldi.89 da hakemin gönlü oldu,Süleyman’a yapılan hareket de penaltıyı çaldı.Deneyimli kaptan Besler,kaleciye teslim etti.Canın sağ olsun sevgili kaptan diyoruz.Sayın Baran,iki maçtır stoperde Rıdvan Dilmen yerine Mustafa Koçak’ı tercih ediyor.Maç öncesi sorduk,futbolun içinde var bunlar dedi.Haklıdır elbette,işte o Rıdvan Dilmen’i 70 de Ömer Ankaralıgil’in yerine oyuna aldı ve santrofor oynattı.

 

19 austos baran akar19 şubat ömer

Maçın hakemleri için ne söylesek boş.Tavşanlı’ya gelen hakemler bize karşı aslan kesiliyor hep.Yoksa ev sahibi takıma sekiz sarı kartı nasıl açıklayacağız?

 

19 şubat musto zafer19 şubat bünyamin

Her neyse ıkına sıkına da olsa üç puanı aldık.Sonuçta tek gollü galibiyete de,beş farklı galibiyete de üç puan veriyorlar.Bütün futbolcularımızı,teknik heyeti,yöneticileri,taraftarları tebrik ediyoruz.Önümüzdeki Bozuyük Vitraspor maçı önemli.Kişisel görüşümüz,o maçtan mutlak puan almamız gerektiği yönündedir.

 

19şubat baran

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.