Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİTSPOR NEFES ALDI

İzleyicisiz maçımızın ilk on dakikası dengeli geçti denilebilir.Sonrasında T.Linyitspor,oyun hakimiyetini de eline aldı.Orta sahada ,Besler ile Adem Hakan Ali Denizer ile Çağlayan ile topa daha çok sahip olup oyunu yönlendiren takım olduk.Hücumda Fatih ve Vili ile etkili ataklar gerçekleştirdik diye düşünüyoruz.Ki işte bu ataklar ancak 42 de golü getirdi,ilk yarının sonlarında Fatih Kaya,herkesi rahatlatan golü attı.Aslında Fatih’in ilk yarını uzatma anlarında,mükemmel kestiği topu,Vili gol yapabilse,ikinci yarı daha rahat geçer ve farkı yakalayabilirdik.

 

22 ekim linyit fatih22 ekim linyit arap

Geri dörtlümüzünde maçta iyi olduğunu söylemek mümkün.Daha önce de dile getirdik,Ahmet Yakak Rıdvan Dilmen ikilisi stoperde daha uyumlu görüntü veriyor bizce.Hasan Yaşar zaten kalitesi belli hücumcu bekimiz.Muhammet Çağlar da iyi görüntü veriyor,bizce sıkıntı biraz yavaş ya da ağır kalmasında.

Kalecimiz Ahmet Daş,herkesin bildiği gibi daha çok genç,çok iyi kaleci olacak.Bu maçta da iyiydi bizce,güvenli durdu kalesinde,başarı ile yaptığı üç önemli müdahalesi var maç boyunca.İkinci yarı oluşan karambolde,belki dikkati dağıldı da,atılan şutu Ahmet Yakak,tam da cansı parene çıkardı çizgi üzerinde.

22 ekim linyit daş22 ekim linyit besler

 

 

İşte kaptan Yakak’ın çıkardığı bu pozisyon ki dakika 55 di maçın ikinci kırılma anıydı bizce.Gol olmuş olsa,maçın sıkıntıya  girme durumu da olurdu.Birinci kırılma anı ise,S.Serkan Akın’a rakibinin attığı yumruğu,hakemin es geçmesiydi.İşte bu yumruğun etkisinde kaldı belki Serkan,maç boyu gergin oynadı ve hakemle uğraştı.57 de de sarı kartı gördü.Takıma katkısı,elbette olumluydu,mücadelesini çıkana kadar sürdürdü.

İkinci yarı oyuna giren O.Buğra Uysal zaten takip etmeye çalıştığımız gençlerimizdendir.Takımda her zaman yer bulabilir diye düşünüyoruz.Jeremy görünen o ki daha çok çalışmak zorunda.Özcan Alkan çok kısa süre aldı,bu kısa sürede yakaladığı pozisyonu değerlendirebilse,kendi adına da takım adına da iyi olurdu.

 

22 ekim buçan ataş vili

Hakemler için ne yazarsan yaz sonuç değişmiyorda,bu maçın hakem üçlüsü ve dördüncü hakem,gerçekten kötü yönetim gösterdiler demek de yanlış olmaz.Hakem Şevket Teker,maçın daha 7.dakikasında ceza alanımızda oluşan karambolü süzememiş,kaptanın yerde kaldığı pozisyonu kartsız geçiştirmiştir.Aynı şekilde Serkan’a atılan yumruğu es geçmesinin de hakemlikle pek ilgisi yoktur.

 

23 ekim bobo23 ekim özcan

Bunlardır aklımızda kalanlar,bütün futbolcularımızı,içtenlikle kutluyor,galibiyet serisinin devam etmesini diliyoruz.Elbette galibiyet sevincini yaşatan teknik direktör sayın Ali Buçan ve teknik heyeti de kutluyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.