Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİTSPOR NEFES ALDI

Dumlupınar Üniversitesi ile oynadığımız maçtan çıktık.Oyun olarak zaman zaman sıkıntılı dakikalar yaşasak da,maç anında,tribünlerde de keyifliydik,maç sonunda da.Karakova ya da gitmeyi pek canımız çekmeyince,ağır ağır yol aldık çevre yolu üzeriden kanal boyuna doğru.

Yolda milletvekilimiz,sayın Vural Kavuncu ile karşılaştık.Bizim gibi yürümeyi tercih etmiş sayın Kavuncu’da maç çıkışı.Ayak üstü yürürken de olsa sohbet ettik.Duydun karakovayı,bu sene inşallah,özlediğimiz tesislere kavuşacağız dedi.Tabi efendim elbette duyduk dedik.Başta finans sorunları olmak üzere geç kaldı gibi görünse de şimdilik iyi yoldayız,güzel olacak dedi.Tabi bizde teşekkürü ihmal etmedik.Sayın Kavuncu Kütahya Dumlupınar stadından da bahsetti ve bizce de önemli bir konuya açıklık getirdi.İlimize de güzel bir stat yapılacak ve Dumlupınar stadı da TOKİ ye devredilmeyecek.Çevre illere bakınız,TOKİ yaptığı stadlar karşılığıda,eski stadları devir alıyor ama Kütahya’da öyle olmayacak bu önemli bir şeydir,bunu özellikle vurguladı sayın Kavuncu.

11 mart ben vekil

Siyaseten söylemiyorum ama verdiğimiz yaptığımız önemli hizmetler var bunları gözden kaçırmamalıyız diyerek 2.organize sanayi bölgesi çalışmalarını anlattı.Ve sayın vekilimiz Vural Kavuncu’nun amatör spor izleyicilerinden ricası da var elbette.Futbol nihayetinde bir oyun,hemşehrilerimiz sporda şiddetten,kötü tezahurattan uzak dursunlar,hepimiz bu memleketin insanlarıyız,birbirimize daha hoşgörülü daha anlayışlı davranmalıyız diye noktaladı.Sayın Vural Kavuncu’ya bir kez daha teşekkürler,gösterdiği sıcak ilgi için.

Tam da çevre yolunda karşıdan karşıya geçerken,sevgili Ahmet Ölçen seslendi,maçı izlemeye gelmiş.Ayak üstü onunla da sohbet ettik,ne yapıyorsun nerelerdesin dedim.Abi bıraktım futbolu ben,Kütahya’dayım çalışıyorum diye yanıtladı.Bu sezon şanssız maçlar çıkarsa da,Tavşanlı Linyitsporda kaleci olarak güzelmaçlar oynadı Ahmet Ölçen.

 

11 mart besler

Tribünlerde keyifliydik dedik yazalım en iyisi.Önce İbrahim Özkan’ı görüp hoş geldin dedik,amatör futbolun iyi kalecilerinden di.Askerde kaldı bildiğim bu nedenlede futboldan uzak.Sonra Mehmet Ali Atıcı hocamla lafladık.Hem öğretmen hem sporun içinde,AYYILDIZ spor kulübünün voleybolcu kızlarını toplayıp maça getirmiş.Hayırdır Atıcı hocam dediğimde,Kütahya’da voleybol maçından geldik,voleybolcu çocuklarıma değişiklik yapayım diye düşündüm aldım geldim maça dedi.

 

11 mart atıcı

Bünyamin,kızlarını da alıp gelmiş bu hafta.Şifo İsmail,Şükrü bi ara malzemicimiz Rıdvan.Hem maçı izledik hem lafladık.İlk yarı bizim sevgili kaptan Besler,santra yuvarlağının biraz önünde,şçyle ayağının dışıyla vurdu topa,açık tribünlerin ordan taça gitti top.Oluveri bazan dedi şifo İsmail,kaptanın kredisi her zaman var elbette dedim.Bünyamin atıldı,kızmış abi kesin bir şeylere dedi.Sevgili Besler iyiydi gene elbette saha da onu izlemek zevk hepimiz için.

 

11 mart faqtih

Maç için çok bir şeyler yazmayacağız kazandık üç puanı aldık.Bu sonuçla ipleri de elimize aldık.Bundan sonra maçlarımızı kazandığımız da hangi takım hangi sonucu alırsa alsın önemi yok.Hatta bir maç berabere kalma lüksümüz de var.2-0 lık net skorla kazandığımız maçta emek veren,ter döken bütün futbolculara teşekkürler.Teknik heyeti başta sayın Baran olmak üzere kutluyoruz.

11mart baran

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.