Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİTSPOR LİDERE SAHAYI DAR ETTİ

Tavşanlı Linyitspor ada stadında grup lideri Kütahyasporu konuk etti.Hemen özellikle belirtelim,biz saha zemininin ağır olmasından korkuyorduk.Ancak statda görevli ilçe spor müdürlüğü arkadaşlarımız,zemini futbol oynanabilir hale getirmişler,tebrik ediyoruz kendilerini.

Tavşanlı Linyitsporun başında ikinci kez maça çıkan,sayın Nihat Baran geçtiğimiz haftaya göre iki değişiklile başladı maça.Kaptan Mehmet Besler,O.Buğra Uysal’ın yerine ve Ömer Ankaralıgil Süleyman Çelik’in yerine ilk onbirde oyuna başladı.Nihat Baran demişken,teknik direktörümüzün,ilerleyen dakikalar içinde taraftarın övgüsünü aldığını da belirtelim.

 

22 ocak besler22 ocak baran

Maç doğal olarak dengeli başlamış göründü,ancak 20. dakikadan sonra Tavşanlı Linyitspor oyunun bütün hakimiyetini eline aldı.Sağlı sollu ataklarla,rakibini sahasından çıkartmadı ve etkili gol pozisyonları yakaladı.Eksikliğimiz final vuruşlarında oldu,son vuruşlarda aradığımız golü bir türlü yapamadık.Teknik heyetimiz ve kulübede ki yedek oyuncularımız da bu pozisyonlarda,yerinde duramadı.En çok hayıflandığımız pozisyon,38 de Adem Hakan Ali Denizer’in oldukça elverişli durumda attığı şutun üstten auta gitmesiydi.Kütahyaspor adına kayda değer tek şut var notlarımız arasında,39.dakikada Barış Civelek atmış,o da kaleyi bulmadı.

 

22 ocak ankaralı22 ocak şahin

Maçın ikinci yarısına da aynı şekilde başladı Tavşanlı Linyitspor.45 den 75 e kadar özellikle gene rakibi sahasından çıkartmadı diyebiliriz.Şahin Gizlenci’nin,rakip onsekizin sol tarafında,Mert Can Tunca’nın müdahalesi ile yerde kaldığı anda da taraftarlar,penaltı çığlıkları attı.Pozisyon bize oldukça uzaktı,net bir şey söyleyebilmemiz mümkün değil.75 den sonra Kütahyaspor oyunu dengeledi diyebiliriz,bunu da doğal karşılamak gerekiyor tabi.Uzatma dakikalarında, hakem Kutluhan Taşçı’nın yarattığı serbest atış,mavilere şans getirebilirdi,onu da değerlendiremediler.

Maçın genelinde Kütahyasporun çok sert futbol oynadığını ve maçın hakemlerinin bu sertliğe göz yumduğunu söyleyebiliriz.Kart gösterilmesi gereken bir çok pozisyonu es geçtiler.Özellikle saydık,altı kez elle oynama pozisyonunu,ele çarpma olarak değerlendirdiler.Futbolcularımızdan,Mehmet Besler,Fatih Kaya,Şahin Gizlenci,Adem Hakan Ali Denizer,sert hareketlerin çoğuna maruz kalanlar.Kütahyaspordan,futbolun dışında sertliğe başvuranları da üşenmeyip not almışız.Erkul Küçük,Barış Civelek,Ahmet Özsülün,Ergin Ersin,Muhsin Erözkan,en çok sertlik yapanlar.Hele Muhsin Erözkan’ın dakika 57 de bizim futbolcunun üzerine bir koşuşu var,şaşırmamak mümkün değil,hakemin bu pozisyona seyirci kalmasına.

 

22 ocak dilmen22 ocak erkan

Sonuç olarak sahayı dar ettiğimiz rakibimize gol atma başarısını gösteremedik ve sahadan bir puana razı olarak ayrıldık.Tavşanlı Linyitsporun sahada ortaya koyduğu futbol,mücadele,hırs bütün taraftarları memnun ve mutlu etti demek yanlış olmaz.Taraftarlarımız pek şık davranmadı diyebiliriz,bunda maalesef her iki taraf arasında yıllardır süregelen sürtüşmenin etkisi var.Sayın kaymakamımız Yüksel Kara ve sayın Belediye başkanımız Mustafa Güler’inde olduğu protokol tribününe doğru,Kütahyaspor aleyhine olumsuz tezahurat pek yakışmadı.Ama Tavşanlı’lı sporseverlerin vefalı olduğunu da,Abdi Aktaş’da gördük.Kütahyasporda yöneticilik yapan sevgili Abdi Aktaş,tribünlerden sürekli alkış aldı.Ki maç öncesi kısa süre sohbet imkanı bulduğumuz kaptan,Tavşanlı Linyitsporda geçirdiği muhteşem yıllar için,bu sevgiyi hak ediyor.

Gelecek günler için biz dahil herkese umut veren Tavşanlı Linyitspor futbolcularının hepsini,başta sayın Baran olmak üzere bütün teknik heyeti kutluyoruz.

 

22 ocak abdi mustafa22 ocak akar rıdvan

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.