Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİTSPOR İLK ANTRENMAN KALANLAR GELENLER

Tavşanlı Linyitspor 2017-2018 sezonunu Tunçbilek tesislerinde 26.07.2017 Çarşamba günü gerçekleştirdi..Açılışta kulüp başkanı Nizamettin Düzgün,işletme müdür yardımcıları,İsmail Bayram,Bekir Say,genel kaptan Ali Ataş diğer yöneticiler bulundu.

 

27 temmuzlinyit yönetim27 temmuz linyit teknik direktör

Teknik heyet olarak,teknik direktör Hasan Şengün,yardımcısı Hakan Aygören,kaleci antrenörü Çetin Ünal ve kondüsyoner Necmi Öksüz bu sezonun sorumluları bilindiği gibi.

Geçtiğimiz sezon kadromuzda yer alan futbolcuları yazalım öncelikle.İki kalecimiz Ahmet Ölçen ve Ahmet Daş.Defans oyuncularımız,Ahmet Yakak,Hasan Yaşar,Muhammet Aksoy ve Barış Aydın.Orta saha oyuncumuz.Yağız Göktuğ Taşbulak.Forvet olarak oynayan,Fatih Kaya,Muhsin Özçiğdem,Mustafa Aksoy ve Özcan Alkan.

 

27 temmuz linyit top başı27 temmuz linyit muhsin

Geçtiğimiz yıl U19 kadromuzda olan,Ahmet Özbal,Furkan Başköy ve Mustafa Demir.Gene altyapımızdan yetişip geçen sezon ikinci ayrılan H.Mert Daşdöner’in antrenmanda olduğunu belirtelim.

Ve Tavşanlı Linyitsporun bu sezon ki transferleri.Defans oyuncuları Muhammet Çağlar,Rıdvan Dilmen,O.Furkan Kaygın.Orta saha oyuncuları,S.Serkan Akın ve Samet Kalkan.Forvet olan Vili İsiani ve Şahin Gizlenci.

Bu sezonun flaş transferi taraftarın gözbebeği Mehmet Besler’in ilk atoplanmada bulunmadığını belirtelim.Bunun yanında sezon başında tekrar anlaşıldığı açıklanan A.Mert Çulçuoğlu’un anlaşmadan vaz geçtiğini ve İstanbul’da bir başka takımla devam edeceğini aktaralım.

 

27 temmuz linyit ben hoca27 temmuz linyit ben mustafa

Takımın emektar emekçileri,işlerini layıkıyla yapan fizyoterapist İsmail Akar ve malzeme sorumlusu Rıdvan Efe Kaya’nında  bu yılda takımımızla birlikte olduğunu vurgulayalım.

 

27 temmuz linyit akar ve efe

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.