Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİTSPOR HÜSEYİN GÜLEÇ’LE PLAY-OFA GÜLÜMSEDİ

Tavşanlı Linyitspor 8. bölge 3. gurupta ligin on altıncı haftasında ada stadında konuk ettiği lidrer Anadolu Ünibversitesini 1-0 mağlup ederek liderliği ele geçirdi.
Maçın tek golü 72. dakikada Hüseyin Güleç.’in muhteşem serbest vuruşu ile geldi..
Maçların bitimi,ne iki hafta kala gurunuzda zirve mücadelesi oldukça karışık bir görüntü veriyor.
Tavşanlı Linyitspor 31 puanla lider.İkinci sıraya yerleşen Bayırköyspor 30 puana sahip.15. haftaya kadar gurubu lider götüren Anadolu Üniversitesi 29 puanla üçüncü sıraya indi.Bir başkac Eskişehir takımı Yunus Emrespor aynı puanla dördüncü sırada.Beşinci sırada Bozuyük Vitraspor var puanı 28.
17. haftda Tavşanlı Linyitspor Bozuyük Vitraspor ile deplasmanda karşılaşacak.Bu deplasmandan üç puanla dönerse Tavşanlı Linyitspor çok büyük olasılıkla gurubu liderb olarak tamamlar.Aksi bir soınuçta Tavşanlı Linyitspor dahil bütün takımların işi son hafta müsabakalarına kalır.Tavşanlı Linyitsporun bu maçta ki dezavantajı sezon başından beri istikrarlı futbolu ile dikkat çeken İbrahim Zeytin’inm bu maçta kırmızı kart cezası nedeniyle yer almayacak olmasıdır.
17. haftanın bir başika önemli mücadelesi Yunus Emrespor ile Bayıtköyspor arasında.Kaybeden iddiasını da kaybeetmiş olur.Beraberlik de iki takımında işineb yaramaz.Anadolu Üniversitesi Gerede 1970 ile kendi evinde karşılaşacak.İkinci yarı beklenilmeyen puanlar kaybeden Üniversite bu maçı kazanır ve kazanmaktan başka çaresi yok.

Ve büyuük olasılıkla gurubun lider olarak tamamlayıp play-of müsabakalarına kalacak takım ligin son haftasında bellim olacaktır
Peki 8. bölge 1 ve 2. guruplardan hangi takımlar play-of müsabakalarına katılabilecektir kısaca göz atalım.
1.gurupta lider Tekirdağspor 35 puana sahip ve ikinci Babaeskispor 32 puana sahip.17. haftada karşılacak iki takım Tekirdağspor kazanırsa gurup liderliğini garantilemiş olur.Aksi bir sonuç da gurup lideri son hafta maçlarından sonra belli olur.
2.gurupta lider Ayvalıkgücü Belediyespor 41 puanı var.İkinci sırada Yalovaspor 38 puana sahip.İlginçtişr bu guruptada 17. haftada birinci ve ikinci sıradaki takımlar karşılaşacak.Yalovaspor lider Ayvalıkgücü Belediyesporu ağırlayacak.Yalovaspor kazandığı takdirde liderlik mücadelesini kazanacak takım son hafta belli olur.Diğer sonuçlarda Ayvalıkgücü Belediyespor avantajlı olarak son haftaya girer.
Görüldüğü gibi 8. bölgede her üç guruptada liderlik mücadelesi oldukça kızışmiş durumda.
Peki geçtiğimiz haftanın muhteşem golünün sahibi HÜSEYİN GÜLEÇ golü kime atmıştır?

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.