Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİTSPOR HANSA HANCI KİM

Bu gün ciddi anlamda erkenciyiz her zamankinin aksine.PC başına geçtiğimizde yaklaşık beş aydır yayaptığımız 91.5 ALTERNATİF RADYOYU açmaktı.Bu gün kendi müziklerimizi kendimiz seçmek istedik sabah sabah.Rahmetli Müzeyyan Senar söylüyor Hancı.Bekir Sıtkı Erdoğan’ın şiirini muhteşem yorumluyor Senar.Gurbetten gelmişim yorgunum hancı.Şuraya bir yatak ser yavaş yavaş.Bende bir resmi var yarısı yırtık,yıllardır evimin kapısı örtük….devam edip gidiyor.

Han eski zamanların konaklama yerleri malum.Şimdilerde han kalmadı tabi.Onların yerlerini lüks oteller aldı.Handa sadece bir tek hancı varken konaklayanları tek başına ağırlayan adam demek de doğru olur hancı için.
Aklıma Tavşanlı Linyitspor takılıyor,zaten Tavşanlı ve ilimiz amatör futbolunun peşinde koşan birisi olarak,hep aklımızın bir köşesindedir Tavşanlı Linyitspor.Tavşanlı Linyitspor için de zamanımızın hanı en muhteşem kervansarayı da diyebiliriz.Kimler kimler konaklamadı ki Tavşanlı Linyitspor kervansarayında.
Konaklayan başkanlar mesela,son 10 yıllık dönemde aklıma takılanlar.Mustafa Çokuslu,Nizamettin Düzgün,Hayrettin Yüksel hemen aklıma gelenler.Konakladılar ve gittiler şimdilerde sayın Akın Şirin konaklıyor handa..Hancı hala aynı sayın Şirin’de vakti gelince gidecek…Hancı bekleyecek yeni geleni tabii
Ne genel kaptanlar konakladı Tavşanlı Linyitspor hanında.Rahmetli Murat Eran,Burhan Zorba,teknik direktör olarak da görev yapan Erhan Sarıgöl.Yüksel Duyum,Ali Ataş son zamanların genel kaptanları olarak aklımızdadır.Şimdilerde sayın Hüseyin Yeğen konaklıyor genel kaptan olarak. Yeğen’de dolduracak zamanını ve elbette gidecek bir gün..Hancı yerine gelecek olanı bekleyecek tabi.

Teknik adamlar da konakladı elbette,kimisi iz bıraktı gitti,kimisinin adı çoktan unutuldu.Hancının pek yabancı olmadıkları da var tabi.Hasan Sarı,Ahmet Erdinç,Erhan Sarıgöl,Ali Buçan yakın zamandakiler.Hasan Şengün,Nihat Baran,Talip Yeşilyurt Fuat Gümüşay yakın zamanlardaki isimler.Tabi üç maç üst üste kazandığı halde handan ayrılmak zorunda kalan Erdoğan Sarıuşak.Hepsi gitti birer bire,han ve hancı hala duruyor.Şimdilerde sayın Sertaç Gezer konaklıyor,ki o da gidecek aksini düşünmek mümkün değil.

Handa konaklayan futbolcuları saymakla bitmez.Kimisi iz bıraktı gitti,kimisin adını hiç kimseler hatırlamaz.Kubbede hoş sade bırakanların kulakları çınlasın.Şimdilerde yeni futbolcular konaklıyor handa,hiç şüphe yok ki onlarda gidecek.
Nasıl gidecekler sanki tıpkı şiirin son dörtlüğünde söylendiği gibi gidecek hala konaklayanlar.
İşte hancı ben her zaman böyleyim.Öteyi ne sen sor ne ben söyleyim.Kaldır artık boş kadehi neyleyim.Şu benim hesabı gör yavaş yavaş.
Tabi hancı kim diye de sormak mümkündür.Bize sorarsanız hancı taraftardır.Biz de taraftarız.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.