Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİTSPOR GENÇLERİ HALI SAHADA ÇALIŞTI

Tavşanlı Linyitspor U 19 takımı Moymulspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını,Belediye halı sahasında sürdürdü.Sakatlıklar ve A takım antrenmanlarına katılan sporcular nedeniyle eksik çalışan takıma,teknik direktör Mehmet Erdal ve kaleci antrenörü Ahmet Kandemir nezaret etti.Gündüz A takımla antrenmana çıkan Mustafa Münir Türkmen bu antrenmana da katıldı.

Antrenman esnasında sohbet ettiğimiz,alt yapı sorumlusu sayın İbrahim Karakaya’dan edindiğimiz bilgileri ve düşüncelerini şöyle sıralayabiliriz.

 

26 ekim linyit karakaya

Biliyorsunuz biz bu sene yeni bir ekip olarak alt yapının sorumluluğunu aldık.Biz teknik adam arkadaşlarımız,Mehmet Erdal ve Ahmet Kandemir’le birlikte,sporcularımızın,öncelikle,ahlaklı,karakterli ve kişilikli olmalarına önem veriyoruz.Bunun yanında A takım teknik adamları ile uyumlu bir çalışmanın içinde olma gayreti içerisindeyiz.

Bu bağlamda helen,altı oyuncumuz,zaman zaman,hep birlikte,zaman zaman üçü veya dördü birlikte A takım antrenmanlarına katılıyor.Alt yapı ekibi olarak bu durum bizi elbette sevindiriyor.Tabi zaman zaman,oyuncularımızın eğitim durumları nedeni ile bazı sıkıntılarla karşılaşıyoruz.Bunları el birliği ile gidermeye çalışıyoruz.

A takımla antrenmanlara çıkan oyuncularımızın isimlerini de sıralayayım.Ekrem Melih Özer,Muhammet Ali Aydemir,Alper Enes Kahraman,Mustafa Münir Türkmen,Agah Çetinkaya ve Mehmet Sarı.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.