Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİTSPOR GALİP

Ada stadıonda Tavşanlı’nın iki takımı Tepecikspor ile Tavşanlı Linyitspor karşılaştı.Müsabaka başladığında Tavşanlı Linyitspor 29 puanla ikinci sırada,Tepercikspor 10 puanla on ikinci sırada yer alıyordu.
Müsabaka başladığında Tavşanlı Linyitspor oyunun kontrolunu ele alan ve özellikle 30.dakikaya kadar oyunun kontrolunu elinde tutan taraf oldu.
İlk yarıda Tavşanlı Linyitspor adınai,Serhat’ın auta giden kötü şutu ve Enes ve Mustafa’nın kafa vuruşlarıdır.Tepeciksporun en önemli pozisyonı maçın 35.dakikasında geldi.Sağdan giren Emirhan’ın güzel vuruşunu aynı güzellikte kaleci Emir Korubeyi’nin kornere atmasıdır.İlk yarı golsüz beraberlikle 0-0 sonuçlandı.
İkinci yarıya Tepecikspor daha iyi başladı denişlebilir.Hakkı Tosıun’un ofsayt nedeni ilev sayılmayan golünün sonrasında,Onur Yıldız’ın pasını Emirhan Fındık gole çevirdi ve Tepecikspor 1-0 öne geçti,dakikalar 52 yi gösteriyordu.

Dakika 62 de Mustafa Münir Türkmen sağdan girdi vuruşu direkten döndü.Hemen akabinde Tavşanlı Linyitspor Barış Berk ile 1-1 lik beraberliği sağladı.Dakikalar 68 i gösterirken Tavşanlı Linyitsporun soldan geliştirdiği atakta kaleci Mahmut topu elinden kaçırıncaiHakkı Tosun için golü atmak zor olmadı veTavşanlı Linyitsporc2-1vönev geçti.
Maçta başka gol olmayınca müsabaka Tavşanlı Linyitsporun 21 galibiyeti ile sonuçlandı.
Maçı yazmışken şöyle bir konuya değinmeden geçemeyeceğiz.Bize ulaşan bilgilerden taraftarımızın tribünlerin temiz olmadığından özellikle yakındığını belirtelim.Peki tribünlerin temizliğini kim sağlayacak,bize göre ilçemiz spor müdürlüğü sağlayacak.Biz yetkililerin kulaklarına kar suyu kaçırmış olalım.
Ve Tavşanlı Linyitsporun teknik sorumlusu sayın Tuğrul Metin’in,futbol federasyonunca hafta ortasına maç koymasından oldukçav rahatsız olduğunu belirtelim.
Her iki takımımıza da önümüzdeki maçlarda başarılar diliyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.