Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİTSPOR FATİH KAYA İLE 1-0

TAVŞANLI LİNYİTSPOR:1)Oğuz Kaan Barış 3)Hakkı Hakan Özhan 7)Fatih Kaya 9)Muhammed İbrahim Özdemir(dk.46 Süleyman Çelik)10)Mehmet Besler 20)Çağlayan İrece 23)Şahin Fırat 26)Adem Hakan Ali Denizer  (dk 78 Hasan Yaşar)34)Mustafa Koçak 80)Ömer Ankaralıgil (dk 70 Rıdvan Dilmen) 97)Mehmet Tolun YEDEK OYUNCULAR:21)Aydın Kalak 2)Hasan Yaşar 4)Rıdvan Dilmen 24)Ahmet Faruk Kızıldağ 25)Muhsin Özçiğdem 27)Osman Buğra Uysal 48)Süleyman Çelik

TEKNİK SORUMLU: NİHAT BARAN

 

18 şubat fatih

BEYKÖY BELEDİYESPOR:1)Özer Bozdağ 54)Kemal Ataoğlu 61)Enes Çiçek 99)Sercan Özçelik 4)Aytaç Ön 10)Selman Aktaş(Çağlar Kul) 98)Ekrem Arslan(Ali Akalın) 97)Murat Deniz 81)Onur Yüksel 9)Bayram Dursun 8)Ertan Zengin(dk 22 Tunahan Birinci)

TEKNİK SORUMLU:MUSTAFA YILDIRIM

18 şubat mustafa şahin

 

 

Hakem ANIL ŞEN 1.Yardımcı hakem ORHAN ÖZTÜRK 2.Yardımcı hakem FIRAT ACAROĞLU 4.Hakem ÇAĞRI OĞUZHAN SERPİM

BAL 10.grup 19. hafta mücadelesinde ADA stadında Beyköy Belediyesporu konuk etti Tavşanlı Linyitspor.Kağıt üzerinde kolay görünen ve favori olarak çıktığı maçta golü bulmakta gene zorlandı T.Linyitspor.

Maçın ilk yarısı T.Linyitsporun büyük üstünlüü ile geçti ama 0-0 sonuçlandı.Maçın ikinci yarısında da gene oyuna hakim olan taraf T.Linyitspordu.Ama gol ancak 85. dakikasında Fatih Kaya’nın ayağından geldi.

 

18 şubat ben ataş

89.dakikada Süleyman Çelik’in ceza alanında düşürülmesi ile penaltı kazandı T.Linyitspor.Deneyimli kaptan Mehmet Besler kullandı penaltıyı ve kaleci kurtardı.

Dakika 11:Soldan Hakkı Hakan’ın sert plasesi aut.

Dakika 13:Adem Hakan Ali Denizer şut aut.

Dakika 20:Fatih Kaya ceza alanında yerde kaldı,hakem devam dedi.

Dakika 35:Kaptan Besler harika çalımlarla girdi şut kalecide kaldı.

Dakika 44:Enes Çiçek’in serbest vuruşu yandan aut.

Dakika 48:Fatih Kaya şut üstten aut.

Dakika 51:Fatih Kaya kaleci ile karşı karşıya şut,kaleciden döndü,dönen topu Adem Hakan şutladı kaleci Özer gene kurtardı.

Dakika 71:Rıdvan Dilmen şut kaleci Özer kurtardı.

Dakika 76:Kaptan Besler şut üstten aut

Dakika 85:Fatih Kaya gol 1-0

Dakika 89:Penaltı ve kaptan Besler kaleciye teslim etti.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.