Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİTSPOR DIŞ TRANSFERLER

Tavşanlı Linyitspor 2019-2020 sezonu için iç ve dış transferlere devam ediyor.Takımımız transferleri konusunda bilgileri de veriyor.Gerek taraftarlarımız gerek futbolseverler,iç ve dış transferde kimlerin olduğunu en azından ismen biliyor.Geçtiğimiz sezon takımımızda oynayan ve hepimizin bilip tanıdığı futbolcu arkadaşlarımızı,bir kenara bırak bu sezon transfer edilen arkadaşlarımızın bilgilerini,TFF den derlemeye çalıştık.Yapılan transfer sırasına göre isimleri sıralıyoruz.

8 temmuz linyit orhan şenmemiş

 

ORHAN ŞENMEMİŞ:1991 doğumlu ve orta sahada oynuyor.Geçtiğimiz sezon ilk yarıda Kütahyasporda,ikinci yarıda Başiskele Doğantepesporda oynamış.Kütahyasporda 13 ve Başiskele Doğantepesporda 9 kez forma giymiş.Oynadığı maçlarda 10 kez sarı bir kez kırmızı kart gören Şenmemiş,futbol yaşamında üç gol atmış.Bunlardan ikisini geçtiğimiz sezon kaydetmiş.Kütahyaspor 7.sırada ve Başiskele Doğantepesporda 8.sırada bitirmiş sezonu.

8 temmuz linyit kemal akbaba

KEMAL AKBABA:1988 doğumlu,orta sahada oyun kurucu ve hücuma yönelik oynuyor.Geçtiğimiz sezon ilk yarıyı Vefasporda,ikinci yarıyı Zafersporda geçirmiş.Futbol yaşamında toplam olarak 97 gol atmış.2018-2019 sezonunda,Vefasporda 12 ve Zafersporda 11 kez forma giymiş. Vefasporda 6 ve Zafersporda 9 golle 15 gol atmayı başarmış.Ve geçtiğimiz sezon sadece bir kez sarı kart görmüş Akbaba.Vefaspor sezonu 5. ve Zafersporda 3. sırada tamamlamış.

8 temmuz linyit emre akdağ

EMRE AKDAĞ:Tavşanlı 1995 doğumlu,forvet oyuncusu.Geçtiğimiz sezon profesyonel olarak Çatalsporda oynamış ve 16 maçta forma giymiş.U16 larda dört kez, U17 lerde bir kez milli forma giymiş.Futbol yaşamında 33 gole imza atan Akdağ,geçtiğimiz sezonu bir golle kapatmış. Gene geçtiğimiz sezon iki sarı kart görmüş.Çatalcaspor sezonu 7. sırada noktalamış.

8 temmuz linyit mehmet tolun

MEHMET TOLUN:1997 doğumlu Mehmet Tolun Sağbek oynuyor.2017-2018 sezonunda Tavşanlı Linyitsporda oynuyordu.Geçtiğimiz sezonun tamamını neredeyse sakat geçirmiş Tolun.İki kez Ziraat Türkiye kupasında bir kez de lig maçında forma giyebilmiş.Futbol yaşamında üç gole imza atmış tolun.Çayırovaspor ligi 11. sırada tamamlamış.

8 temmuz linyit ömercan

 

ÖMERCAN ASLAN:1988  doğumlu futbolcunun mevkisi stoper.Geçtiğimiz sezon Aliağa Futbol A.Ş de oynayan Aslan 24 maçta forma giymiş.Bu maçlarda 6 sarı bir kırmızı kart gören Ömercan geçtiğimiz sezon gol kaydedememiş.Futbol yaşamında  attığı toplam gol sayısı 8.Aliağa Futbol A.Ş sezonu dördüncü sırada  tamamlamış.

8 temmuz linyit alican

ALİCAN ÖZALTUN:1991 doğumlu futbolcu stoper mevkiinde oynuyor.Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Iğdır Essporda,ikinci yarısını Mardin Büyükşehir Belediyesporda geçirmiş.Geçtiğimiz sezon iki sarı kart ve bir kezde çift sarıdan kırmızı kart gören Alican bir gol atmış.Futbol yaşamında toplam olarak 12 gol kaydetmiş.Mardin Büyükjşehir Belediyespor sezonu ikinci sırada bitirmiş.

8 temmuz linyit hayri mert

HAYRİ MERT YOMRALIOĞLU:1988 doğumlu futbolcu forvet olarak oynuyor.Geçtiğimiz sezon profesyonel olarak 3. ligde Payasspor formasını giymiş.26 lig ve iki ziraat takımında forma şansı bulmuş.Sezonu yedi sarı kartla kapatan Yomralıoğlu geçtiğimiz sezon bir kupa maçında iki lig maçında olmak üzere 3 gol atmış.Futbol yaşamında attığı toplam gol sayısı 37.Payasspor sezonu 8. sırada tamamlamış.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.