Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİTSPOR AYVALIKGÜCÜ MAÇINDAN AKLIMIZDA KALANLAR

Genel olarak Tavşanlı Linyitspor maçından sonra yazdığımız yazdığımız yazılarda,maç hakkındaki düşüncülerimizle,kendi hikayemizi bir arada yazıyorduk.Bu kez maç anaizimizle kendi hikayemizi ayrı yazılarda dile getirelim istedik.
Ayvalıkgücü Belediyespor karşısında sahada ilk yarıdaki başlangıç dizilişimiz 4-2-4 şekilindeydi.Ki ilk olarak oynadığımız E.Ç.Çağlayan Azotspor maçında da bu şekilde başlayıp devam etmiştik.Hatırlayalım dizilişimizi,kalede Kemal Canlı İnönü-Cihan,Erol-Kemal İşlemek’ten oluşan geri dörtlü.kaptan Cemal ve Muhammed Emin ortadaki ikili.Okan-Zeytin-Sinan-Engin’den oluşan dört hücumcu.

Bu şekilde oynayınca işin özünde,sağ ve sol beklerimiz ile iki kanat oyuncumuzun orta alanda kalabalıklaşmayı sağlaması gerekmekte tabi ki.Adada ki maçımızda ilk yarı bu kalabalıklaşmayı çok fazla sağlayamadık.Böyle olunca oyunda kontrolu elimizde tuttuk gibi ama oyunda dengeli geçti.Dahası bizde nasıl oldu anlayamadık daha 9.dakikada yediğimiz golle maça neredeyse 1-0 yenik başladık.Dakika 20 lerden sonra gitmeye başladık rakibin üstüne.
Dakika 25 de Sinan Yıldırım onsekiz üzerinden iyi vurdu,kıl payı üstten auta gitti top.30 da Okan sağdan girdi ortası defansta kaldı.33 de Sinan Yıldırım iyi vurdu gene kaleci kaleci Tamer güçlükle kurtardı.Devamında kale izgisi üstünde neredeyse Okan yerde kaldı.Penaltıydı bize göre,Tavşanlı Linyitsporlu futbolcularımızın itirazı işe yaramadı,Metin Ataş yedi penaltıyı.35 de  bu kez Ayvalıkgücü Belediyesporlu Recep Soner Cihan iyi vurdu ama auta gitti top.

İkinci yarıya baskılı başladı Tavşanlı Linyitspor.57 de İbrahim Zeytin’i yaka paça indirdiler,net penaltı.Sinan Yıldırım gole çevirdi temiz bir vuruşla.Engin Gülle!nin 54 de,Sinan Yıldırmı’ın 63 de ve 79 da etkili şutları aklımızdadır.83 de Bülent İnönü’nün iyi kestiği topta kafayı gene Sinan Yıldırım vurdu,defansı eline çarptı top gene gene penaltı gene hakem vermedi.86 da Ahmet Cemal attı golü ama ofsayttı pozisyon.Oğlumuz Mustafa Mermer’de baba zaten öncesinde de topu elle aldı Ahmet Cemal dedi.
Ayvalıkgücü Belediyespor adına aklımızda kalan iki pozisyon var.76 da Turhan Burak İnkaya vurdu aut.En önemlisi 87 de Talha Cellat’ın attığı şuttur.Kalecimiz Kemal Canlı gerçekten önemli bir kurtarışla topu kornere attı.Kemal Canlı dikkatsiz olsa tam anlamı ile soğuk duş olurdu doğrusu.
Evet ada stadında konuk ettiğimiz Ayvalıkgücü Belediyespor karşısında iyi oynadık.Galibiyeti ve üç puanı getirecek pozisyonları da bulduk ama bu kez olmadı.İnşallah hem Pazar günü E.Ç.Çağlayan Azotsporu adada bir kez daha yener ve Ayvalık’tanda deplasmanda üç puanı alarak,grubumuzda adını çeyrek finale yazdıran takım oluruz.
Tavşanlı Linyitspor takımını teknik sorumlu Sertaç Gezer ve başta Sinan ve Kemal Canlı olmak üzere bütün takımı tebrik ediyoruz.Ve Ayvalıkgücü Belediyespor takımını teknik sorumlu Mehmet Yıkılmazdağ ve geçtiğimiz sezon takımımızda olan kaptan Kemal Akbaba başta olmak üzere hepsini tebrik ediyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.