Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

TAVŞANLI LİNYİTSPOR ANTRENMANINDAN

Salı günü Tavşanlı Linyitsporun akşam antrenmanını izlemek için Tunçbilek’e yollandık gene.Biraz da erken davrandık gitmekte,maksat muhabbet edebilmek.yöneticilerimizle,teknik adamlarımızla,takımın emekçileri ile futbolcu genç arkadaşlarımızla.Hemen başta T.Linyitsporun her kademesi içinde olan arkadaşlarımızdan ilgi ve hoşgörü görmek hoşumuza gidiyor keyif veriyor.Hepsine ayrı ayrı teşekkürler peşin peşin.

20180807_164403

İlk girdiğimizde tesislere yöneticilerimizden sayın Hüseyin Yeğen’le karşılaştık.Hemen arkasından teknik direktörümüz sayın Sarıgöl.Erhan hocamla Tavşanlı Linyitsporun geçmişinden keyifli sohbet.Hüseyin bey arada telefonla da yoğun,açıkcası bütün yönetim olarak da takımımız için ellerinden geleni yapıyorlar diyebilirim.

20180807_172625-1

Arada önce basın sözcümüz Yasin Karaarslan ile alt yapı hocalarımızdan Ahmet Kandemir geldi Sarıgöl hocamızın yanına.Sonrada amatör takımlarımızdan Gençlergücünün teknik direktörü sevgili İbrahim Karakaya.Tavşanlı Linyitspor,Tavşanlı’mızın amatör futbolu,futbolcu teknik adam vs vs güzel sohbetdi.

20180807_180313

Antrenman saati geldiğinde herkes hazır içerde sohbeti Erhan Sarıgöl hocamın ben çıkıyom demesiyle noktaladık.Sarıgöl hoca antrenmanda denenmek üzere yer alan beş futbolcu olduğunu söyledi.İkisi santrofor ve yabancı,Bafraspor’dan NiMO ve Bozuyük Vitraspordan BENNETT gene Bafraspordan sağ ve sol kanat oynayabilen Selami.Samsun Yolspordan Seyfullah ve Borisia Dortmunt’dan İbrahim.

Antrenman keyifli geçiyordu bizim gözümüzle.Gerek Erhan hoca gerek her iki Fatih hocamız ciddiyetle sürdürüyorlar.Bizde öylesine bakınırken kâh İsmail Akar’la kah Rıdvan Kaya ile sohbet ediyoruz.Tribünlerde Fethi abi ile Halil Aydın iki sadık taraftar.İbrahim Karakaya hocam da onların yanına geçti.Bir ara Sarıgöl hoca da ben yukardan izleyeyim diye çıktı tribünlere.

 

20180807_170802-1

Antrenman neşeli geçiyor biz hem izleyip hem futbolcu kardeşlerimizi tanımaya çalışıyoruz.Malum yaş epeyce yerine geliyor her geçen gün yavaşlıyoruz.İkinci İbrahim Karakaya ve Hakan Aygören hocam geldiler.Arada kısada olsa futbol,alr yapı vs konuştuk.Moymulspor yöneticilerinden Sedat Eren eski hocalarını ziyarete gelmiş.Eli de boş gelmemiş tabi antrenman sonu tatlı ikramı ondandı.Pazar günü de Fatih İlik di tatlıları ikram eden.

 

20180807_180319

Biter bitmez ayrıldık T.Linyitspor alt yapı sorunlusu İbrahim Karakaya ve alt yapı hocası Hakan Aygören’le birlikte.Yolda gene futbol üzerine zevkli keyifli muhabbet.Hakan hoca her zamanki gibi takıldı.Abi ikinci kezdir izliyorsun,nasıl takım kimler iyi diye.Bizde her zamanki yanıtımızı verdik tabi.Valla hocam teknik adam sizsiniz,ben öylesine taraftar olarak bakınıyorum işte.Evimize kadar da bıraktı İbrahim Karakaya sağolsun

 

20180807_165700-1

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.