Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİT KENDİ GÖBEĞİNİ KENDİ KESECEK SON HAFTA MAÇLARI

BAL 8.bölge 3 gurupta halen liderliğini sğrdğren Tavşanlı Linyitspor ligin son haftasında ada stadında Eskişehir Yunus Emresporu konuk edecek.Yunus Emrespor 32 puana sahip ve üçüncü sırada yer alıyor.Bilindiği gibi Tavşanlı Linyitsporun 34 puanı var.İkinci sırada yer alan Anadolu Üniversitesinin de puanı 32.
Tavşanlı Linyitspor Yunus Emresporu mağlup ederse kendi göbeğini kendi kesmiş olacak ve diğer sonuçlarla ilgilenmeyecek.
Biz Tavşanlı Linyitsporun bu maçı kazanacağına inanıyor ve beraberlik halinde Anadolu Üniversitesin kazanması sonunda oluşacak puan eşitliği sonrasındki averaj hesaplarına dalmak istemiyoruz.Zaten bizim bildiğimiz kadarı ile genel veya ikili averaja bakılmayacak ve puanı eşit iki takım tek bir maç daha yapacak,gurup liderini belirlemek adına.
Play-of gurubuna yükselmemiz halinde Bursada yapılacak müsabakalardaki rakiplerimiz de geçtiğimiz hafta belli oldu.1. guruptan Tekirdağspor ve 2.guruptan Ayvalıkgğcü Belediyespor.
İlimizin ligde kalma mücadelesi veren takımı Yeşilayspor deplasmanda Bayırköyspor ile karşılaşacak.Yeşilayspor bir puan alması halinde lige tutunmuş olacak.Tavşanlı Linyitspor üçüncü lige çıkmayı başarırsa ligde kalacak.Aksi takdirde Yeşilayspor ile Akıncılarspor play-out müsabakası oynayacak.

HAFTANIN MAÇLARI 10.04.2022 PAZAR
TAVŞANLI LİNYİTSPOR                ESK.YUNUS EMRESPOR
E.Ç.Ç. AZOTSPOR                             ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
BAYIRKÖYSPOR                              YEŞİLAYSPOR
ESK.SAĞLIKSPOR                           YENİÇAĞASPOR
GEREDE 1970 FK                              BOZUYÜK VİTRASPOR

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.