Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİT GENE MAĞLUP 17 LER 19 LAR

BAL 9. grupta ilimizi temsil eden iki takımdan biri olan Tavşanlı Linyitspor,22. haftayı da yenik kapattı.İstanbul deplasmanında Beyoğlu Yeni Çarşıspora karşı 1-0 mağlup olmaktan kurtulamadık.

TFF sitesinden incelediğimizde 30. dakikada 1-0 mağlup duruma düştüğümüzü görüyoruz.Bunun yanında kaptan Şafak Bayraktar’ında 62. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldığı görülüyor.Kadroda en dikkati çeken konu bizce,gol umudu olarak alınan Samet Aydın’ın ilk on birde yer bulamaması.İkinci yarının hemen başında Orhan Şenmemiş’in yerine oyuna dahil oluyor golcü.Gene atamıyor ayrı konu tabi.

Şafak kırmızı kart görünce,ikinci yarının takıma gol olarak en çok gol atan futbolcusu Furkan Yıldırım kenara alınıyor.Terine oyuna giren Bülent İnönü defans oyuncusu.Mağlup durumda götürdüğün bir maçta,gole en yakın adamını oyundan almanın mantığını biz anlayamayız.Büyük olasılıkla teknik heyet aman daha fazla gol yemeyelim derdine düşmüş.Başka türlü düşünmek mümkün değil.

Bunun yanında tıpkı geçen hafta olduğu gibi,teknik heyet sadece iki oyuncu değişikliği ile yetiniyor.Bu neyin göstergesidir,teknik heyetin kulübedeki futbolculara güvenmediğinin göstergesidir.Mesela bir Bozkır,bir Hidayetoğlu teknik heyetin aklından bile geçmiyor.Ya da Yakup Zengin zaten onsekize bile girememiş.

Ve burada sürekli teknik heyet ifadesini kullanmamızın da bir nedeni var.Kulüp başkanı sayın Şirin ve yöneticilere sorarsanız teknik sorumlu Fuat Gümüşay.Daha doğrusu bize ve Tavşanlı spor kamu oyuna öyle lanse ediyorlar.Ancak TFF sitesindeki esame listesine bakıyorsunuz teknik sorumlu Sertaç Gezer.Böyle olunca biz de çareyi teknik heyet diyerek geçiştirmek de buluyoruz.

Tabi sayın Akın Şirin’e sormak isteriz.Teknik heyet isimlerindeki bu tutarsızlık koskoca Tavşanlı Linyitspora yakışıyor mu diye?

Neyse bundan önceki yazımızda ilk yanlışı dile getireceğimizi söylemiştik.Bu sezon alt yapıda U17 yaş grubunu darmadağınık ettiler.U 17 müsabakalarına katılmayacak Tavşanlı Linyitspor.Neden katılmıyor,spor kamu oyunu taraftarları tatmin edecek doyurucu bir açıklamaları var mı merak ediyoruz.

Alt yapıda bir başka yanlış U 19 müsabakalarına katılmamak oldu.Hesapta Tavşanlı’nın lokomotif takımıyız.Hesapta Tavşanlı’nın Beşiktaşı,Fenerbahçesi,Galatasarayıyız.(Takımlar alfabetik sıra iledir,öküz altında buzağı aramayalım.)Eeee peki o halde U 19 yaş gruplarında neden yokuz.Bu grup içinde bizim de tatmin edici bir açıklamaya ihtiyacımız vardır.

Velhasılı kelam yanlış üstüne yanlış yapılmakta bu sezon.Yanlış yapılıyor dedikçe de bozuluyorlar.Keşke bizim söylediklerimizin tersi çıksa keşke bizim öngörülerimiz gerçekleşmese.Biz bir taraftar olarak bu günkü durumlarımıza en az her taraftar kadar üzülüyoruz..

Sayın Akın Şirin ve yönetimi şapkayı önlerine koyup nerede yanlış yaptık diyeceklerine.Nasıl daha doğru işler yapabiliriz diye kafa yoracaklarına,kendi akıllarınca çare buluyorlar.Ali Mermer ada stadında saha içerisinde gezinmesin.Oh  bravo tamam çözümü buldunuz.Yahu sayın Şirin ben 10 yıldan fazla süredir bu işlerin içindeyim.Sahaya girsem ne yazar girmesem ne yazar.Ben zaten tribünlerin adamıyım,bunu da herkes bilir.Şahsınız ve yönetiminiz deve kuşu gibi kafayı kuma gömeceğinize,Tavşanlı basını ile ilişkilerinizi geliştirmeye çalışın.Hani hangi yerel yazılı basında doğru dürüst haberiniz çıkıyor.Sizin ya da teknik adamınızın veya futbolcularınızın kaç görüntüsü var?Hangi yerel basında bir futbolcunuzun röportajı var.Bu nasıl büyük kulüp yöneticiliğidir?

Sözün özü sayın Akın Şirin ve bu yöneticileri ile Tavşanlı Linyitsporun bir adım ileri gitmesi mümkün değildir.Ha bu arada sayın İbrahim Karakaya istifa etmişti.Geride kalanların aklına böyle bir şey gelmiyor mu?

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.