Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİT ANTRENMAN-ŞENGÜN’DE GİTMİŞ-GELENLER

Tavşanlı Linyitsporun antrenmanlarına,ikinci yarı başladığından beri gitmiyorduk.Biraz,kırgınlık var,biraz burukluk,biraz da takımımızın umutlarımızı gelecek sezona bırakmasıdır nedeni.Ama herkesin bildiği gibi Tavşanlı Linyitsporun taraftarıyız her şeyden önce.Uzun zaman boşladık gidelim hem ikinci yarıda gelmiş futbolcularımızı yakından görmüş olur,hem görüşebileceğimiz yetkililerle konuşmuş oluruz düşüncesindeydik.

Önce genel kaptan Hüseyin Yeğen’in yanına uğradık.Yeni transferler gidenler ikinci yarı aldığımız sonuçlar lafladık.Tabi takımımız çok başarılı sonuçlar alamayınca kendisinin de söyleyebilecek çok şeyi kalmıyor.En çok son oynadığımız Yıldırımspor maçına hayıflanıyor.Ada stadında oynayabilmiş olsaydık kesin kazanırdık düşüncesinde.Vitraspor maçı için de hakemden çok yakındı,hakem adaletli olsa kazanarak çıkmıştık sahadan diyor.

Teknik direktör sayın Gümüşay’ın yanına geçtik antrenman öncesi.Esas niyetimiz takımdan ayrıldığını öğrendiğimiz Mustafa Şengün’ün gitmesine neden izin verdiğini sormak.İlginçtir Fuat hoca Mustafa’dan sitayişle bahsetti.Çok da methetti Mustafa Şengün’ü ama bugünler itibarı ile bu kadroya girmesi zormuş.Maç oynaması Mustafa Şengün için diye daha iyi olur diye düşünmüş.Ve de Şengün’ün gittiği takımla yapılan protokolde Mustafa Şengün Tavşanlı Linyitspora dönme şartı varmış.

O zaman bizim düşüncemiz de şudur,madem bu kadar iyi bu çocuk,neden ayrılmasına izin veriyorsunuz.Şu bir gerçek Tavşanlı Linyitspor için bu sezon bitmiştir.Hedef önümüzdeki sezondur,o halde tutun Mustafa Şengün’ü takımda ve maç oynama fırsatı verin.Mustafa Şengün Samsunspordan geldi,Akıncılarspor alt yapısından yetişme,memleketimizin çocuğu.Yazık ki onun da arkasında durmayı sahiplenebilmeyi becerebilecek kimse çıkmadı.Antrenman bitimi sayın Gümüşay’a hem konuştuklarımızı kayda alalım hem ilk beş maçımızı değerlendirelim dedim.Şimdilik gerek yok ileride konuşuruz diye yanıtladı.İlk kez olduğu için pek ses çıkarmadık peki dedik.Ama bizim bu konularda düşüncemiz bellidir.Tavşanlı Linyitspor teknik sorumluları ya da yöneticileri,her durumda,her yerde her zaman,başarı varsa da yoksa da yanıt vermelidir.Bırakalım bizim internet haberciliğimizi,bu takımın taraftarıyız biz.Sorduğumuz ya da soracağımız sorular,aynı zamanda takımın taraftarlarının sorularıdır,sporseverlerin sorularıdır.

Antrenman neşeliydi diyebilirim,bu takımımız açısın hem önemlidie hem iyidir.Antrenmanın en neşelisi ise Orhan Şenmemiş’di bize göre.Bir ara şut çalışmasında kaleyi tutturamayan şınav çeker dedi de,en çok itiraz eden Şenmemiş oldu.Ve de neredeyse attığı şut kaleyi tutmayıp şınav çeken bayağı futbolcu oldu.Bu sırada toleransı Bülent İnönü aldı.İki şut kıl payı dışarı gitti de tamam gerek yok şınava dedi.

Suat Ünal’la iki çift lafladık,görünmüyorsun abi kırgınlık mı var dedi.Eh işte falan filan geçiştirdik.Güleç’le,Bozkır’la,Emre’lerden Akdağ ile kısa kısa lafladık.Bir de özellikle Samet Aydın ve Furkan Yıldırım’ı yakalamaya çalıştık.Niyetimiz Samet’e ne zaman gol atacaksın demek ve Furkan’ı tebrik etmek.

İnatcıyıdır biraz düşüncemizi ufak hata ile gerçekleştirdik.Antrenman bitti kulübede Bülent İnönü’nün yanında Samet’i yakaladık dedik.Ne zaman gol atacaksın bakalım dedik.Yanlış kişiye söylemişiz Furkan’mış.Bülent aatıldı tabi daha ne kadar atsın diye,pardon kusura bakma deyip,Furkan’ı tebrik etmek kaldı bize.Bülent’i geldiğinden beri severiz,hayırdır kulübeye alıştın ne oluyor dedik.Abi biz çalışıyoruz takdir hocalarımızın yanıtını aldık.Tabi dediğimizi de yaptık Samet’i yakaladık sonunda ne zaman atacaksın diye.Nasip abi başlarız inşallah yanıtını aldık.

Tabi arada takımın emekçileri İsmail Akar ve Rıdvan Kaya ilede sohbet etmeyi ihmal etmedik.Rıdvan geldiğim minibüse köprübaşından binmişti.İndiğimizde koşar adım uzaklaşmıştı.Küs müyüz Rıdvan hayırdır dedim.Yok abi ne küseceğiz Cumadan çıktım geç kalmayayım diye aceleciydim diye yanıtladı.Masör Akar’ı da severim takımımızın gülüdür işini de iyi yapar.Soğuk hava da bir ara bayağı bir bürünmüştü.Ağız yüz atkılarla kapalı.

Neyse gene epey uzattık gibi,malum takımdan ayrılanlar var.Son iki ayrılığı yazalım sadece.Göktuğ Sevinçli ve Mustafa Şengün.Bir kez daha yazalım Mustafa Şengün’ün ayrılma talebine olumlu bakılmamalı ve gönderilmemeliydi diye düşünürüz.

Tavşanlı Linyitspora ikinci yarıda gelen futbolcular var,başlangıçta gelenleri hepimiz biliyoruz.Bizim yeni öğrendiğimiz isimleri duyurmuş olalım.Doğan Aydın ve Özkan Yılmaz orta saha oyuncuları.Halil Gedik Solbek ve en son gelen kaleci Aydın Talak.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.