Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

TAVŞANLI İTFAİYESİ MARMARİS’DE

Tavşanlı belediyemizin itfaiye ekipleri Marmaris’de.Belediye başkanımız sayın Mustafa Güler’in sosyal medya hesabından yaptığı konu ile ilgili açıklama:

Muğla’nın Marmaris ilçesinde başlayan yangını söndürme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yangına çok sayıda yangın söndürme uçak ve helikopteri ile havadan; binlerce personel, itfaiye, iş makinesi ile karadan müdahale ediliyor.
Söndürme çalışmaları devam eden yangın bölgesine Tavşanlı Belediyesi de araç ve personel gönderdi. Personel ve araç söndürme çalışmalarına katıldı.
Marmaris’teki yangına müdahale eden birliklere destek olmak amacıyla personel ve araç gönderdik. Ekibimiz söndürme çalışmalarında aktif görev yapıyor. Ayrıca gelebilecek diğer taleplere karşı da her zaman hazırlıklıyız. Ülkemize, Aziz Milletimize ve Marmaris halkına geçmiş olsun.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.