Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI GENÇLİKSPOR HASAN KORKMAZ’LA GÜZEL

DEMİRBİLEKSPOR:MAHMUT GÜÇLÜ-TALHA YILMAZ-SÜLEYMAN YILMAZ-İBRAHİM DAYAN-KEREM BOZBEY-MEHMET DOĞAN-AHMET HASAN DURSUN-İBRAHİM KOCABEY-RAMAZAN GÖKTAŞ-ÖMER BOZBEY-RAMAZAN KOCAAĞA YEDEK OYUNCULAR:BEHLÜL BOZDASĞ-HALİM BOZDAĞ-SÜLEYMAN ALDEMİR-ÖMER KARACA-DURSUN LATİF COŞKUN-SÜLEYMAN GÖKTAŞ-MEHMETALİ AYDIN-ANIL KOCAMAN-EMRE KOCAAĞA
Yönetici : HALİL YİĞİT

TAVŞANLI GENÇLİKSPOR:MEHMET EREN DURAK-HALİL ALPER AKSOY-OĞUZHAN KAYNAR-MUSTAFA SAFA KAPLAN-ÖMER UÇAR-AHMED ESAT SAKARLI-MAHMUT TUĞSUZ-FURKAN TUĞSUZ-HASAN KORKMAZ-MEHMET BACAKSIZ-CÜNEYT EFE ZEYBEK YEDEK OYUNCULAR:FATİH BAŞ-MUAMMER GÖKTAŞ-MUHARREM KESKİN-MELİH USTA-AHMET ALTAN BEKTAŞ-HASAN BERKAY USTA
Teknik sorumlu : MUSTAFA BÜBER

Tavşanlı 1.amatör ligi A gurubu müsabakasında karakova tesislerinde Demirbilekspor ile ATavşanlı Gençlikspor karşı karşıya geldi.
Dakika 7:Demirbileksporlu Talha Yılmaz’ın onsekiz alanı içerisinde Furkan Tuğsuz’a yaptığı kritik hareketi hakem devam diyerek geçiştirdi.
Dakika 17:Mehmet Bacaksız’ın şık pasında Hasan Korkmaz Tavşanlı Gençliksporu 1-0 öne geçirdi.
Dakika 28:Demirbileksporlu Talha Yılmaz onsekiz içerisinde Mehmet Bacaksız’a krıtik bir müdahalede bulundu.Hakem bu kez penaltı dedi.Hasan Korkmaz penaltıyı gole çevirdi.
Dakika 43:Demirbileksporlu Mehmet Doğan’ın şutu kaleci Mehmet Eren’de kaldı.
İkinci yarının 57 ve 60.dakikalarında günün golcüsü Hasan Korkmaz iki gol daha attı ve Tavşanlı Gençliksporu 4-0 öne geçirdi.
Daika 65:Demirbileksporlu Süleyman Aldemir topu kendi kalesine atarak skoru 5-0 olarak belirledi.
Dakika 70:Tavşanlı Gençlikspor ceza alanı içinde Ramazan Göktaş yerde kaldı,hakem pozisyona devam dedi.
Dakika 75:Demirbileksporlu Ahmet Hasan Dursun’un şutu üstten auta gitti.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.