Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

TAVŞANLI GENÇLİKSPOR BAŞKANI HASAN ORDU

Tavşanlı Gençlikspor Kulüp başkanı yeni sezon için açıklamalarda bulundu.Başkan Ordu’nun takımı için gazetemize yaptığı açıklama şöyle.

Bilindiği gibi geçtiğimiz sezon BAL da oynama hakkını,Dumlupınar Üniversitesisporla yaptığımız son maçı kazanamadığımız için kaybettik.Bu bağlamda Tavşanlı Gençliksporun geçtiğimiz sezon süper amatör ligde başarılı olduğunu düşünüyorum.

2017-2018 sezonunda da Tavşanlı Gençliksporun başarılı olması için gereken transfer çalışmalarını yapıyoruz.Tabi ki önceliğimiz teknik direktör meselesini halletmek,görüştüğümüz teknik adamlar var,yönetici arkadaşlarımla birlikte Tavşanlı Gençlikspor için en doğru kararı vereceğimize taraftarlarımızın inanmasını isterim.Teknik direkdör konumuzu çözdükten sonra,gereken futbolcu transferlerinide yapacağız.Zaten şu anda da takip edip görüştüğümüz futbolcular mevcut.

 

18 temmuz ben ordu bşkn 18 temmuz ben ordu bşkn 11

Ben şahsım ve kulübüm adına ayakları yere sağlam basan bir yönetim sergilediğimizi düşünüyorum.Bugünlerde amatör kulüplerin en temel sorunu maddi sorunlardır.Biz Tavşanlı Gençlikspor olarak bu maddi sorunu yaşamayan nadir kulüplerdeniz.Kendi gücümüzü ve her anlamda kapasitemizi biliyor ve ona göre davranıyoruz.

Kamu oyunda kulüplerin alt yapıya ciddi olarak eğilmediği algısı var ve öyle de görünüyor.Ancak alt yapı konusu çok da basit bir olay değil.Bakınız çocukları küçük yaşta alıp,futbol eğitimi vermeye başlıyor ve ciddi anlamda çaba sarfediyorsunuz.Bu çocuklar büyüyüp üniversite çağına geldiğinde,okul ağır basıyor ve kulüplerin yıllarca verdiği emek bir anda boşa çıkıyor.Konuya birde bu açıdan bakmakta yarar var diye düşünüyorum.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.