Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI GENÇLİKSPOR 4 ÇUKURKÖYSPOR 1

TAVŞANLI GENÇLİKSPOR:İSMAİL BURAK AYDIN-AHMET ALTAN BEKTAŞ-OĞUZHAN KAYNAR-FURKAN TUĞSUZ-M.SAFA KAPLAN-OKAN FEDAİ-RECEP USLU-MELİH USTA-MAHMUT TUĞSUZ-HASAN KORKMAZ-MEHMET BACAKSIZ YEDEK OYUNCULAR:MEHMET EREN DURAK-CÜNEYT ZEYBEK-HASAN BERKAY USTA-KEMAL ÖZDEMİR-EMRE USLU-MUHARREM KESKİN-FATİH BAŞ
Teknik sorumlu : BİLAL SERT
ÇUKURKÖYSPOR:ALİ COŞKUN-FURKAN EROĞLU-MERT APAK-FURKAN KAYA-İHSAN GÖKMEN-KADİR EFE KAHRAMAN-BEKİR KIZIL-UĞUR ERSÖZ-OSMAN ADIGÜZEL-MURAT İSLAM AYIŞIK YEDEK OYUNCULAR:AHMET KÜRŞAT TAŞDEMİR-VELİ DÖNMEZ-MURAT SERHAT UZUNOĞLU-FATİH NEVZAT KAYGISIZ- RECEP EROĞUL-MERTCAN ÖZTÜRK-SİNAN TUNÇ-ALİ KORKMAZ
Teknik sorumlu : AHMET SAKA

Tavşanlı 1. amatör ligleri A gurubu maçında Tavşanlı Gençlikspor Çukurköysporu 4-1 mağlup etti.
Müsabakanın ilk yarısı 37. dakikada Çukurköyspordan Osman Adıgüzel ve 44.dakikada Tavşanlı Gençlikspordan kaptan Recep Uslu’nun karşılıklı golleri ile 1-1 berabere tamamlandı.
Müsabakanın 50. dakikasında Tavşanlı Gençlikspordan Okan Fedai ile Çukurköyspordan Uğur Ersöz kötü çarpıştılar ve her iki futbolcu uzun süre yerde kaldı.
Tavşanlı Gençlikspor 81. dakikada kaptan Recep Uslu ve 85. dakikada oyuna ikinci yarı giren Emre Uslu ve maçın uzatma dakikalarının sonunda Hasan Korkmaz ile üç gol daha bularak maçı 4-1 galip tamamladı.
Müsabakanın bitiminde Çukurköyspordan Ali Coşkun ve Murat İslam Ayışık’ın başını çektiği olaylar futbola yakışmayan görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.
Olaylara sebeb olan Murat İslam Ayışık ve Ali Coşkun Kütahya ASKF 1. amatör lig tertip komitesinin kendilerine ulaşan rapora istinaden aldığı kararla her iki futbolcu il disiplin kuruluna sevk edildi.

Fotoğraflar kaptan RECEP USLU ve OSMAN ADIGÜZEL’indir..maçın gollerine imza atan isimler.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.