Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

Tavşanlı Fizik Tedavi Hastanesi’nde İtfaiye Tatbikatı

TAVŞANLI BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ YAKIN TARİHTE HİZMET VERMEYE BAŞLAYAN TAVŞANLI FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON HASTANESİ’NDE ACİL DURUM TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRDİ. ÖZELLİKLE CUMA GÜNÜ YAPILAN TATBİKAT SON DERECE BAŞARILI GEÇTİ.

İtfaiye Müdürlüğü Tavşanlı’da eski SSK Hastanesi’nin yıkılarak yenilenmesiyle hizmet vermeye başlayan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde tatbikat gerçekleştirdi. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’in talimatıyla özellikle Cuma Pazarı’nın kurulduğu gün yapılan tatbikatta itfaiye ekipleri hızlı bir şekilde hastaneye ulaştı. 112 Acil Çağrı Merkezi’nin aranmasından sonra öncü ilk müdahale ekibi 3 dakika 40 saniyede hastaneye girdi. Takviye ekibi ise 4 dakika 20 saniyede hastaneye gelerek yangın veya kurtarma operasyonuna başlayabileceğini gösterdi.

Cuma günleri Cuma Pazarı’nın kurulmasından dolayı Acil Servis araçlarının hastaneye rahatlıkla ulaşabilmesi için, hastane girişinin tam karşısındaki Hayır Sokak’ta önlemler alınıyor. Sokak girişlerine araç park etmenin yasak olduğunu içeren uyarıcı levhalar asıldı ve Zabıta ekipleri gün boyu denetim yapıyor.
İtfaiye ekiplerinin başarılı tatbikatı Cuma pazarının hastaneye hızla ulaşım gerektiren hallerde sorun yaratmadığını gösteriyor.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.