Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

TAVŞANLI-EMET KAVŞAĞI GEÇİCİ OLARAK AÇILIYOR

Tavşanlı-Emet kavşağı geçici olarak açılacak.Belediye başkanımız sayın Mustafa Güler’in konu hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

Devlet Demiryolları Emet Karayolu hemzemin geçidi için Demiryolları Genel Müdürlüğü ile yapılan istişare neticesinde;
Proje tadilatı ve tadilat sonrası müteahhit firmayla anlaşma yapılıncaya karayolunun yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle geçici olarak açılması kararı alınmıştır.
Bu nedenle; yarın yani Çarşamba günü Emet Karayolları, Tavşanlı Belediyesi ve Ddy arasında ortak işbirliği ile yolun açılması için gerekli çalışmalar başlatılacak; yol hafta sonuna kadar trafiğe açılacaktır.
Önümüz hafta Genel Müdürlük temsilcileri ile Tavşanlı’da son durum değerlendirmesi yapılacak, izlenecek olan yol konusu netleşecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

9 mayıs kavşak.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.