Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI-DOMANİÇ 2.AMATÖR LİG MAÇ SONUÇLARI

Tavşanlı-Domaniç A ve B gruplarında ikinci amatör lig maçları başladı.Ligin başlaması ile birlikte,komedi mi desek ciddiyetsizlik mi,bilemedik bir şey var.B grubunda Gençlergücü ile G.Gençlik arasındaki maçta,neredeyse 15 dakika köşe noktasında bayrak direği olmadan oynanmış.Haberi,Moymulspor ile T.Linyitspor maçı öncesinde,duyduk.Orada konuştuğumuz Kütahya ASKF yetkililerinden bir arkadaşımız şöyle özetledi olayı.Kardeşim hadi,ne olduysa oldu,herkesin gözünden kaçtı olay,bir yerde anlayabilirim.Peki maçın hakemi ve yan hakemi nasıl bu olayın farkına varamadı?İşte bu olay nedeni ile Kütahya ASKF bugün itibarı ile maç sonucunu tescil etmedi.A grubunda sezon başı oynaması beklenen BALIKÖY GENÇYURDUSPOR liglere katılmaktan vazgeçti.Bunu da gene Kütahya ASKF ye deklare etti.Her iki grupta oynanan maçların gollü geçtiğini de belirtelim.

TAVŞANLI-DOMANİÇ 2.AMATÖR A GRUBU MAÇ SONUÇLARI

DOMANİÇ ÇAMLICASPOR       DAĞÇEŞMESPOR       0 – 4

3 EYLÜLSPOR                              HANIMÇEŞMESPOR  2 – 5

YAYLACIKSPOR                          BALIKÖY GENÇYRD.  3 – 0  (HÜKMEN)

BAY:ÇOBANKÖYSPOR

 

16 ocak çobanköyspor

TAVŞANLI-DOMANİÇ 2.AMATÖR B GRUBU MAÇ SONUÇLARI

GENÇLERGÜCÜSPOR             GÖBEL GENÇLİKSPOR    (TESCİL EDİLMEDİ)

BAŞKÖYSPOR                            SARUHANLARSPOR    0 – 6

BOZBELENLİLERSPOR          TEPECİKSPOR               4 – 7

BAY:GÜZELYURTSPOR

 

16 ocak yakup çullu

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.