Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI-DOMANİÇ 1.AMATÖR LİGİ

Tavşanlı-Domaniç 1. amatör ligi büyük ölçüde şekillendi. A grubunda sezona zaten iddialı başlayan Demirbilekspor,8 maçta 7 galibiyet ve topladığı 21 puanla grubun lideri.Süper amatör lig için play ofa direk katılmayı garantilediler.Çardaklıspor da her iki grup arasında yapılacak play of müsabakalarına katılmayı garantiledi.Şu anda topladığı 17 puanla grupta ikinci sırada.Üçüncü olacak takım büyük olasılıkla Derbentspor olacak.Bu hafta deplasmanda oynayacakları Domaniçspor maçında yenilmezlerse,her iki grup arasındaki play of müsabakalarında oynayabilirler.Aslında sezon başına iddialı hazırlanan Derbentsporun performansının beklentilerin altında kaldığını söylemek yanlış olmaz gibi.

 

6 kasım demirbilek6 kasım hakemler

B grubunda birinci belli Gürağaçspor.Oynadıkları sekiz maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlikleri var.Teknik direktörleri Ercan Kuru yönetiminde,22 puan topladılar.Grubun 21 golle en çok gol atan,4 golle en az gol yiyen takımı durumundalar.Grup birincisi olarak play ofa direk katılma hakkını elde eden bir diğer Tavşanlı takımı oldu.

Grup ikinciliği için halen dört takımın şansı sürmekte.İşlerin karışık hale gelmesinin nedeni Ömerbeysporun,üç haftadır bütün maçlarını kaybetmesi.Bütün bu kayıplara rağmen kalan maçlara bakıldığında,Ömerbeysporun ligi ikinci ya da üçüncü sırada bitirmesi mümkün görünüyor.Ayvalıspor,Kuruçayspor ve Çukurköysporunda,her iki grup takımları arasında yapılacak play of müsabakalarına katılma şansları sürüyor.

 

6 kasım çukurköy

A GRUBU MAÇ SONUÇLARI

TUNÇBİLEK BLD.SPOR       DERBENTSPOR      0  –  3(HÜKMEN)

BEYKÖYSPOR                         DEMİRBİLEK          1  –  5

ÇARDAKLISPOR                    DOMANİÇSPOR     4  –  2

B GRUBU MAÇ SONUÇLARI

AYVALISPOR                         ÖMERBEYSPOR      2  –  0

KURUÇAYSPOR                   GÜRAĞAÇSPOR       0  –  1

D.B.YAĞMURLUSPOR       ÇUKURKÖYSPOR    0  –  0

 

3 kasım atatürk3 kasım atatürk 11

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.