Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI BELEDİYESPOR KULÜBÜ FAALİYETLERİ

Tavşanlı Belediye Spor Kulübü yurt çapında temaslarını sürdürüyor.Belediye başkanı sayın Mustafa Güler sosyal medya hesabından kulübün faaliyetleri hakkında bir açıklama yaptı:

Ağustos 2021 Tarihinde İstanbul’da, Yahya Kemal Beyatlı Kongre Merkezi’nde düzenlenen, 8 ilden 35 takımın 420 sporcusunun katıldığı 3. İller Arası Cengiz Deniz Karate Şampiyonası’na 7 sporcumuzla 7 kategoride katıldık. Sporcularımız, 8 tane birincilik madalyası ve 3 tane İkincilik madalyası olmak üzere Ferdi ve Takım müsabakalarında toplamda 11 madalya ile yarışmayı tamamladı. Derecelerimiz şöyle:
Zeliha Duymuş: Genç Bayan Ferdi Kata 🥇
İremsu Bilgi: Genç Bayan 48kg Ferdi Kumite 🥇
İrem Esen: Genç Bayan 59kg Ferdi Kumite 🥇
Sinem Öztürk: Genç Bayan +59kg Ferdi Kumite 🥇
Genç Bayan Takım Kumite 🏆
• İremsu Bilgi 🥇
• İrem Esen 🥇
• Beyza Gün🥇
• İlknur Tetik🥇

Hüsnü Demirhan Karaçoban: Genç Erkek 61kg Ferdi Kumite 🥈
İlknur Tetik: Genç Bayan 59kg Ferdi Kumite🥈
Beyza Gün: 21 Yaş Altı Genç Bayan 50kg Ferdi Kumite🥈

➤ GÜREŞ
6-7-8 Ağustos 2021 tarihlerinde Geleneksel Balıkesir Kurtdereli Mehmet Yağlı Pehlivan Güreşleri yapıldı. Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı, minder güreşi yapmasına rağmen ilçemizi ve kulübümüzü temsil etmek ve sporcuların maç tecrübesi kazanması adına bu tarz müsabakalara da katılıyor. Geçtiğimiz Temmuz ayında Edirne Kırkpınar Güreşlerinde üstün performans gösteren sporcularımız bu müsabakanın ardından Balıkesir güreşlerinde de ilçemizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etti. Maçların saatlerce sürdüğü organizasyonda güreşçilerimiz büyük mücadele ortaya koydular. Antrenör Ahmet Yaşar Yıldız, “Bizim asıl branşımız serbest stil minder güreşi fakat bu tarz maçlara katılmak bize çok sexs artı katıyor sporculara kondisyon sağlayıp maç açığını kapatıyor” dedi.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.