Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Firma Rehberi

Tavşanlı Araç Kiralama

TAVŞANLI EN İYİ ve UYGUN ARAÇ KİRALAMA

Popüler Lüks Araçlar

  • Popüler lüks araçlarımız ile hizmetinizdeyiz. Vip grup araçlarımızdan kiralama yapma imkanına en uygun imkanlarla sahip olabilirsiniz.

Sigortalı Araç Kiralama

  • Tüm araçlarımız sigortalıdır. Tüm kanuni işlerimleri uygun ve güvenli araçlarla hizmetinizdeyiz. Firmamız için önce insan sağlığı ve güvenliği. Bu sayede güvenle araçlarımızı kiralayıp kullanabilirsiniz.

Geniş Araç Filosu

  • Büyük ve geniş araç filomuz ile her her tarihe uygun kiralama seçenekleriyle hizmetinizdeyiz. Erken rezervasyon seçenekleri ile de tüm kampanyalardan her zaman yararlanabilirsiniz.

Konum & Lokasyon Hizmetleri

  • Araç lokasyon hizmetimiz ile talep ettiğiniz her noktadan araç kiralama imkanı sayesinde firmamız büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Temiz Araçlar

  • Daima temiz araç seçeneği ile hijyen önceliğimizdir. Aileniz ile gönül rahatlığı ile araç kiralayıp yolculuk yapabilirsiniz. Araçlarımız kiralama sonrası, tüm bakım ve temizlikleri her zaman yapılmaktadır.

7 / 24 Tam Destek

  • Firmamız 7 / 24 destek sistemiyle günün her saati ulaşabilir firmamızdan yardım alabilmenin garantisini vermektedir. Bu sayede güvenle araç kiralaması yapabilirsiniz.

Tavşanlı Araç Kiralama Hizmetleri Sizler İçin En Uygun ve Güvenli Seçim

Tavşanlı’da Araç kiralama ve filo kiralama konusunda uzun yıllardır hizmet veren firmamız, Tavşanlı’da faaliyet göstermekte ve  Tavşanlı Rent A Car, kiralık araç, özel şoförlü araç, filo kiralama ve transfer hizmetlerini müşterilerinin rahatı ve konforu için en üst seviyede kalite standartlarını sağlayarak  hizmet vermeye devam etmektedir. Periyodik olarak bakımları yapılan bütün araçlarımızda ayrıca her kira dönüşünde genel temizlik ve kontrolleri yapıldıktan sonra, tekrar kiralanmak üzere siz müşterilerimizin hizmetine sunulmaktadır.

Kalite ve Güven

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.