Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI 2.AMATÖR LİG MAÇ SONUÇLARI

Tavşanlı 2. amatör ligi A ve B gruplarında maçlara devam edildi.A grubunda Göbel Gençlikspor Tunçbilek Belediyesporu ve Balıköy Genç Yurdu Dereboyu Yağmurlusporu mağlup ettiler.

A grubunda henüz herşey netlik kazanmadı.Grupta her takım her takımı mağlup edebiliyor.Grup lideri bir maç fazlası ile Göbel Gençlikspor puanı 10.Balıköy Genç Yurduspor bir maç eksiği ile averajla ikinci sırada 10 puanı var.Tunçbilek Belediyesporla yaptıkları maç yarım kaldı.Maç sonucu kararını Kütahya ASKF belirleyecek.

25 mart tunçbilek belediye

Tunçbilek Belediyespor 6 puanla üçüncü sırada.Onlarda yarım kalan Balıköy maçının sonucunu bekliyor.Dereboyu Yağmuluspor dördüncü,Yaylacıkspor beşinci sırada.Her iki takımında beşer puanı var.

24 mart dağçeşme sarıöz

BALIKÖY GENÇ YURDU          DEREBOYU YAĞMURLU  3 – 2

GÖBEL GENÇLİKSPOR            TUNÇBİLEK BELEDİYE    3 – 1

B grubunda da maçlara devam edildi.Çobanköyspor bir maç fazlası ile 14 puanla grup lideri.Bu hafta rakipleri olan Başköyspor,maça çıkmadığı için 3-0 hükmen kazandılar.

Dağçeşmespor,3 Eylülspor karşısında galip gelerek aldığı üç puanla ikinci sıradaki yerini korudu.Bir maç eksiği ile liderin iki puan gerisindeler,12 puana sahipler.Üçüncü Güzelyurtsporun 8,dördüncü 3 Eylülsporun 6 puanı var.Beşinci Başköyspor,henüz puan alamayan tek takım durumunda.

3 EYLÜLSPOR                   DAĞÇEŞMESPOR   1 – 7

ÇOBANKÖYSPOR            BAŞKÖYSPOR          3 – 0 (HÜKMEN)

24 mart eylül murat ve arkadaşları

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.