Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI 1.AMATÖR MAÇLARI HAFTA İÇİNDE

Tavşanlı karakovada stat durumu malum,ha bugün bitecek,de bugün bitecek derken,günler geçiyor.Ceremeyi,kulüpler,sporseverler,futbolla ilgisi olan herkes çekiyor.Neyse, Tavşanlı 1.amatör ligi A ve B grupları maçları gene hafta içinde.A grubu maçları Çarşamba günü,B grubu maçları Perşembe günü oynanacak.Biz biraz maçları takip edebildiğimiz kadarı ile,birazda puan cetvellerine göz atarak,hafta içi maçlar için aklımızdan geçenleri yazmaya çalışacağız.A grubunda iki maç seçtik kendimize,B grubunda bütün maçları incelemeye çalıştık.

18 kasım bağlık

Öncelikle A grubu maçlarına değinelim.Çarşamba gününün ikinci maçı zirveyi ilgilendiriyor.3.sırada yer alan Bozbelenlilerspor,lider Çukurköysporla oynayacak.Çukurköyspor grup liderliğini dört puan farkla sürdürüyor.Çukurköyspor büyük olasılıkla bu grubun lideri olarak bitirecektir bu sezonu.Ama bize göre bu maçın favorisi ve kazanmaya yakın taraf Bozbelenlilerspordur.

12 KASIM HANIMÇEŞME DERBENT

Grubun asıl önemli maçı bizce,Kuruçayspor ile Gençlergücü arasında oynanacak olan maçtır.Gençlergücü,bugüne kadar topladığı 7 puanla 5.sırada.Kuruçayspor toplayabildiği 6 puanla 6. sırada yer alıyor.Maçın berabere bitmesi halinde,kümede kalma düğümü bir sonraki hafta çözülecektir.Her iki takımın son maçlarına bakıldığında işleri zor gibi görünmektedir.Bu nedenle bu hafta beraberlik çıkmaz,iki taraftan biri kazanır bizce.Hangisi kazanır derseniz,sinirlerine hakim olabilen takım kazanır derim.

Tavşanlı 1. amatör ligi B grubunda liderin kim olacağı bize göre son hafta belli olacak.8.hafta itibarı ile,Beyköyspor 21 puanla 1. durumda.Hanımçeşmespor iki puan farkla 19 puanla ikinci sırada.Ömerbeyspor 12 puanla 3.,play of umutlarını sürdüren Ayvalıspor 9 puanla dördüncü .5.Çardaklıspor 5 puanda ve 6.Derbentspor 4 puana sahip.Bu iki takımdan biri bu sezon 1. amatör lige veda edecek.

22 kasım beyköyspor

Perşembe günü oynanacak maçlarda,lider Beyköyspor Derbentsporla oynuyor.Lider maçın favorisi ve maçı zorlanmadan kazanacaktır.Hanımçeşmespor,Ömerbeysporla oynuyor,liderlik iddiasını sürdürmesi için bu maçı kazanması gerek.Ancak bizce Ömerbeyspor,bu maçı kolay bırakmayacaktır:Ve Ayvalıspor Çardaklıspor ile karşı karşıya geliyor.Ayvalısporun play-ofa kalabilmek için,Çardaklısporunda ligde kalabilmek için üç puana ihtiyacı var.Hadi bu maç içinde ikili bir tahmin yürütüp ukalalık etmiş olalım.Maç berabere biter,bitmezse Çardaklıspor kazanır.

Ayvalıspor açısından ilginç bir durum var son iki hafta için.Ligde kalma düğümünü çözecek takım olacaklar.Bu hafta Çardaklıspor ile gelecek hafta Derbentsporla oynayacaklar..

Bütün müsabakaların,dostça ve centilmence geçmesini bekliyor,Takımlarımızın hepsine başarılar diliyoruz.

27 kasım ayvalı

28.11.2018 ÇARŞAMBA A GRUBUNUN İKİ MAÇI

BOZBELENLİLERSPOR       ÇUKURKÖYSPOR     13.00

KURUÇAYSPOR                     GENÇLERGÜCÜ        15.00

29.11.2018 PERŞEMBE B GRUBU MAÇLARI

DERBENTSPOR                   BEYKÖYSPOR              11.00

HANIMÇEŞMESPOR         ÖMERBEYSPOR          13.00

ÇARDAKLISPOR                 AYVALISPOR               15.00

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.