Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI 1. AMATÖR LİGLERİNDE GURUP MAÇLARI TAMAMLANDI

Tavşanlı 1. amatör liglerinde 2021-2022 sezonu 03.04.2022 Pazar günü- yapılan son maçlar ile tamamlandı.
A gurubunu Göbel Gençlikspor B gurubunu Çardaklıspor şampiyon olarak bitirdiler.
Her ikin takm il play-of maçlarında süper amatör lige yükselme maçlarını oynayacaklar.

A gurubu şampiyonu Göbel Gençlikspor oynadığı 16 maçın 15 ini kazanıp bir kez berabere kaldı.Attığı 84 golle her iki gurubun en çok gol atan takımı.Yediği 5  gol ilede gene her iki gurubun en az gol yiyen ntakımı.
Sezon başı fikstür çekiminden sonra lige katılmayan Derbentspor ile birlikte sezon bitimi 8. sıradav yer alan Ayvalıspor,önümüzdeki sezon ikinci amatör kümede mücadelev edecekler.
B gurubunu şampiyon tamamlayan Çardaklıspor oynadığı 16 maçta 14 galibiyet,1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.Lig bitiminde 43 puana ulaştı Çardaklıspor.
Sezon başlangıcında fikstür çekimine katılıp sonrasında ligden çekilen Başköyspor ve Balıköy Gençyurduspor önümüzdeki sezon ikinci amatör ligde mücadele edecek takımlar oldular.
B gurubunun son hafta maçllarından Bağlıkspor ile bGençlergücü arasındaki maç,Bağlıksporun ikinci yarıda sahadan çekilmesiyle tamamlanamadı.Maçı Gençlergücü 5-0 önde götürüyordu.

A GURUBU SON HAFTA TOPLU SONUÇLAR
GÖBEL GENÇLİKSPOR               AYVALISPOR         8 – 0
3 EYLÜLSPOR                               ÇUKURKÖYSPOR  1 – 12
GÜZELYURTSPOR                      HANIMÇEŞME        2 –  4
B GURUBU SON HAFTA TOPLU SONUÇLAR
DEMİRBİLEKSPOR              ÇARDAKLISPOR     3 – 4
BEYKÖYSPOR                        GÜRAĞAÇSPOR       5 –  2
BAĞLIKSPOR                        GENÇLERGÜCÜ     Yarıda kaldı.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.