Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI 1.AMATÖR LİGDE HAFTANIN SONUÇLARI

Tavşanlı 1.amatör ligi A ve B gruplarında 6.hafta maçları tamamlandı.A grubunda oynanan maçlar bol gollü geçti.Grubun ilginç özelliği altı hafta içerisinde hiç bir maçın beraberlikle sonuçlanmamış olması.1. ve 2. sırayı 15 er puanla Çukurköyspor ve Bozbelenlilerspor paylaşıyor.Tepecikspor 12 puanla 3.sırada.Gençlergücü 6 puanla 4. sırada yer almakta.Üçer puanlı Bağlıkspor ve Kuruçayspor son iki sırayı paylaşıyor.

A GRUBU MAÇ SONUÇLARI

KURUÇAYSPOR          TEPECİKSPOR       1 – 6

BOZBELENLİLER       GENÇLERGÜCÜ   5 – 0

ÇUKURKÖYSPOR       BAĞLIKSPOR         7 – 1

29 ekim ayvalı hanımçeşme

B Grubunda Ömerbeysporu 4-0 mağlup eden Beyköyspor,geçtiğimiz hafta kaybettiği liderliği devir aldı.Çardaklıspor,Derbentsporu 2-0 la geçti.Grupta asıl çıkış içerisinde olan takım Ayvalıspor.Lider Hanımçeşmesporu,ilk yarıyı 0-2 geride kapattıkları maçta 3-2 yenmeyi başardılar.İlk üç maçını kaybeden Ayvalıspor,son üç maçını kazandı.Beyköyspor 15 puanla lider,Hanımçeşmespor 13 puanla ikinci sırada.Üçüncü Ayvalıspor 9 puana sahip.Ömerbeyspor 6 puanla dördüncü.Beşinci sıradaki Çardaklısporun puanı beş.Altıncı Derbentspor 4 puana sahip.

B GRUBUNDA HAFTANIN SONUÇLARI

ÇARDAKLISPOR            DERBENTSPOR       2 – 0

HANIMÇEŞMESPOR    AYVALISPOR            2 – 3

ÖMERBEYSPOR            BEYKÖYSPOR           0 – 4

27 ekim iki kaleci

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.