Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI 1. AMATÖR LİG MÜSABAKALARI

Tavşanlı 1.amatör liginde A ve B gruplarında yapılacak maçlarla devam edilecek.Maçların tamamı 20.10.2019 Pazar günü oynanacak.A grubunda lider Beyköyspor,Bağlıksporla karşılaşacak.Beyköyspor maçı kazanmaya yakın olan taraf.Dağçeşmespor ile Gürağaçspor grubun diğer maçı.İki takımın da üçer puanı var ve bu puanları Ömerbeyspor karşısında hükmen kazanarak elde ettiler.Her üç sonuca da açık bir maç olarak görüyoruz.

B grubunda lider Tunçbilek Belediyespor Hanımçeşmesporu konuk ediyor Tunçbilek’te.Tunçbilek Belediyespor bu maçta da puan kaybetmez.Ayvalıspor ile Çardaklıspor müsabakasında,biz Çardaklısporun bu sezon ilk galibiyeti ve puanının alacağını düşünüyoruz.Grubun en zor ve üç sonuca açık maçı,Bozbelenlilerspor ile Çukurköyspor arasında.Bozbelenlilerspor ikinci,Çukurköyspor üçüncü ve her iki takımında 9 ar puanı var.Averajları da eşit ama Bozbelenlilerspor 12 gol atıp 6 gol yemiş.Çukurköyspor 11 gol atıp 5 gol yemiş.

A GRUBU MAÇLARI

BAĞLIKSPOR              BEYKÖYSPOR        12.00  KARAKOVA

DAĞÇŞEŞMESPOR   GÜRAĞAÇSPOR     14.00  KARAKOVA YENİ 1

B GRUBU MAÇLARI

AYVALISPOR              ÇARDAKLISPOR   14.00  KARAKOVA YENİ 2

TUNÇBİLEK BLD.     HANIMÇEŞME      14.00  TUNÇBİLEK

BOZBELENLİLER     ÇUKURKÖYSPOR  16.00  KARAKOVA YENİ 2

 

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.