Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI 1.AMATÖR LİG MAÇ SONUÇLARI

Tavşanlı 1. amatör liglerinde her iki grupta 9. hafta maçları tamamlandı be bitime bir hafta kaldı.

A grubunda lider Beyköyspor beklenildiği gibi Dağçeşmesporu mağlup etti.Çobanköysporda Gürağaçsporu mağlup etti.Bağlıkspor haftayı maç yapmadan üç puanla kapattı.

Son haftada yapılacak olan Beyköyspor- Bağlıkspor maçı grup liderini belirleyecek.Şu anda Beyköyspor üç puan farkla önde,grubu lider ve şampiyon tamamlamak için bir puan yetecek.Bağlıkspor mutlak kazanmak zorunda,kazandığı takdirde ikili averaj göz önüne alındığında,grubu lider tamamlayacak.

B grubunda grup lideri Tunçbilek Belediyespor oldu.Her ne kadar son maçlarını kabetseler ve Çıkurköyspor kazansa bile ikili averajda üstün olan taraf Tunçbilek Belediyespor.Bu grupta zorlu maç,Çardaklıspor ile Ayvalıspor arasında oynanacak ve bir alt lige düşen takım son maçta belli olacak.Beraberlik Çardaklıspor lehine,iki takım arasında iki puanlık fark var.Ayvalısporun ligde tutunabilmesi için mutlak üç puan alması gerekiyor.

Ayvalısporun kulüp başkanlığını yapan Mustafa Kaderli,Çukurköyspor maçında yedek kulübesinde futbolcu olarak oturuyordu.Ve kırmızı kartla kulübede kart gören futbolcular kervanına takıldı.Mustafa Kaderli’nin kulüp başkanı olarak Çukurköyspor maçını yöneten hakemlerden çok memnun kalmadığını da ekleyelim.

Bu grupta oynanan Bozbelenlilerspor-Hanımçeşmespor maçını izleyemedik tabi.Ama bize ve futbolseverlere ilginç gelen konuyu yazalım.Bozbelenlilerspor kalecisi İbrahim Özkan,kadro sıkıntısı nedeni ile forvet olarak oynamış.İzleyenler İbrahim’in iyi de futbol oynadığını söylüyor.

Son olarak puan cetvelleri listesini SPOR KÜTAHYA sayfasından aldık.Sayfaya ve Hasan Okçu beye teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.