Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TARAFTAR UMUTLU TEKNİK DİREKTÖR İNANÇLI

Tavşanlı Linyitspor ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor.Biz ilk antrenmanı izlemiştik,Cuma günü de ikinci antrenmanı izledik.Tavşanlı Linyitspor taraftarlarının da antrenmanlara ilgi gösterdiğini söyleyebiliriz.Cuma günü yağışlıydı hava,buna rağmen Salih Vural ve Fatih İlik kardeşlerimiz,hadi abi gidelim deyince gittik gene Tunçbilek’e.Ayakkabıcı Feti abi,Halim,bizden önce gelmiş olan Bünyamin ve Şükrü ve diğer arkadaşlarla çiseleyen yağmura rağmen keyifli bir antrenman izledik.Arada genel kaptan Ali Ataş’lada keyifli sohbetlerimiz oldu hep birlikte.Bizim gözlemleyebildiğimiz kadarı ile Tavşanlı Linyitspor taraftarı ikinci yarıdan umutlu.Hem takımın yeni teknik direkdörü Nihat Baran ve ekibine güveniyor,hemde takımın yeni oluşumundan memnun.

 

12 ocak kaymakçı12 ocak besler

Açıkca söyleyelim biz de umutluyuz ligin ikinci yarısı için.Bizce de teknik direktör seçimi de isabetli olmuştur.Edinebildiğimiz bilgilere göre de kaliteli bir takım oluşturulduğu inancındayız.İzlediğimiz iki antrenman da bize göre kaliteli ve ciddi çalışmaydı.Antrenman arasında alt yapı sorumlusu İbrahim Karakaya ve kulüp görevlileri Ethem ve Aziz beylerle kısa sohbetlerimiz oldu.Tabi takımın emekçileri sevgili İsmail Akar ve Rıdvan Efe Kaya ile de.Her ikisi de her zaman için görevlerini en iyi şekilde yerine getiren emekçi kardeşlerimizdir.

 

12 ocak ben hoca12 ocak salih

Antrenman sonrası Fatih İlik futbolcu arkadaşlarımıza baklava ikramında bulundu.Sporcu taraftar ilişkisi iyi gidiyor yani.Sayın Nihat Baran’da kısa sürede taraftarla sıcak ilişki kurabilmiş,öyle görünüyor.Bizim gözlemimiz de öyle,çevresine pozitif enerji verebilen birisi,yeni teknik direktörümüz.Antrenman sonrası,Feti abi,Halim,Salih ve Fatih’e çay ikram ederek uğurladı.Arada keyifli sohbet işin artısıydı.Sayın Baran,öncelikle koşan ve mücadele eden takım olacaklarını gene üstüne basa basa vurguladı.Tavşanlı Linyitspor,herkesin bildiği gibi bir markadır,bu özelliği nedeni ile sahaya her zaman kazanmak için çıkar,çıkmıştır,bundan sonra da öyle olacaktır diyerek hepimizin yüreğine su serpti.

 

12 ocak fatih kaymakçı

Ha bir ara antrenman izlerken,ilk Moymul maçının kadrosu bahsi geçti.Biz de şu oynar bu oynar deyince,genel kaptan ATAŞ,abi kağıdı kalemi vereyim sen yap kadroyu diye takıldı.Güldük o kadar da değil,ama biz taraftarız,iş sizlerde diye geçiştirdik.

Tavşanlı Linyitsporun ikinci yarıya iyi başlamasını diliyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.