Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAEK WONDO T.GENÇLİK ÇALIŞMALARA DEVAM

Taek Wondo T.Gençlikspor kulübü çalışmalarını Erhan Yaşar yönetiminde sürdürüyor.Peşin peşinde sorulara yanıt verelim.Nereden çıktı bu taek wondo merakı birden bire diyorlar.İki numaralı torunumuz Bernis bu spora merak sardı onun için.Ne diyoruz hep,kuzguna yavrusu güzel görünürmüş,bizimki de tam o hesap işte.

17 temmuz bernis

Spor salonuna biraz geç uğradık açıkcası.Nedeni Tavşanlı Linyitsporun yaz okulu çalışmalarına da uzak kalmamaktı.Geldiğimizde kapıda bizim dünür Ayhan Balkan,prensesi izliyor.İçeri girip otursaydın dedim,yok iyi böyle sigara mevzu var dedi.

17 temmuz hacıyatmaz

Daldık içeri,sporcular çalışıyor,ilerde de bir aparat gelmiş yeni.Bu ne Erhan hocam dedim.Abi bu insan görünümlü,kum torbası falan deyip bir şeyler söyledi.Hocam bu sporun cahiliyiz,kısacası yok mu deyince,HACIYATMAZ abi deyip kestirip attı.Sonra bir ara sporcuları topladı hacıyatmazın başına,nerelere tekme atılması gerektiğini anlattı.

Bir de şunu söyledi Erhan hoca hacıyatmaz için.Abi bu spor için öemli bir aparatdır bu hacıyatmaz.Ve inan çoğu benim diyen kulüpte bunu bulamazsın.Yaptığı işi ciddi yapıyor yani hoca,en azından şimdilik bize öyle geliyor.

17 temmuz hacıyatmaz 2

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.