Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAEK WONDO ERDEMİN BABALARI GÜNEYDE NELER OLDU

Cumartesi günü Bernis’in peşinde taek wondo antrenmanına koştuk gene.Spor salonuna gitmeden ilçe spor müdürümüz sayın Mehmet Demiralp’a rastladık.İstiklal okulunun karşısında kahvede oturuyordu.Dünürü gelmiş Antalya’dan,belli Tavşanlı’yı gezdiriyor.Hem çayını içtik hem kısada olsa Karakovadan konuştuk.Aydınlatma için elektirik direkleri yerleri hazırlanmış.İlgimizi bilir gördün mü diye sordu,yok görmedik diye yanıtladık.İyi ve güzel olacak bu sezon inşallah karakova.20180721_161237

 

Zaman azdı acele kalktık sayın Demiralp’ın yanından.Bernis çoktan gelmiş annesiyle spor salonuna annesiyle tabi.Erhan Yaşar hocaya kolay gelsin deyip antrenmanı izledik baştan sona.Özellikle anneler küçük çocuklarının peşinde.Babalar da peşinde evlatlarının tabi.


FB_IMG_1532222478395

 

Oğlu Ömer Faruk’un peşinde olan Faruk Öksüz beyle kısaca da olsa taek wondo üzerine konuştuk.Faruk bey Belediyede çalışıyor,neden taek wondo diye sorduk.Bu spor özellikle küçük yaşlarda,kişilerin bireysel disiplini ve özgüvenini artırır onun için dedi.Ayrıca bireysel sporlarda başarıyı yakalamak sporcu için daha kolaydır diye yanıtladı.İlgisinin temel sebebi kendisinin de geçmişte taek wondo sporunu yapmasından kaynaklanıyormuş.Yeşil kuşak sahibiymiş Faruk Öksüz ve Erhan hoca ile birlikte spor yapmışlar.Antrenmanın bitimine yakın Nihat da geldi kızının peşine.Ayrıldık birlikte tabi Bernis hanımı annesine teslim etmek bize kaldı.

20180721_162908

Belediye kort halı sahaya bir bakınayım.Tavşanlı Linyitspor mu Erdem Gençlikspor mu var diye.Baktım büyükler top oynuyor.İlk gözüme çarpanlar Burhan Zorba,Güney Erdem,İbrahim Duyum ve Bünyamin Asa oldu.İzledik oyun bitene kadar,meğer Güney hoca minik sporcularının velilerini organize etmiş.Değişik bir etkinlik olsun velilerde birbiriyle ksynaşsın düşüncesiyle.

Sevgili Burhan kaptanla iki çift laf ettik.Bu aralar antrenmanlarda pek yoksunuz,yük Güney hocada gibi hep dedikde,abi işler güçler malum.Hem zaten yakında gider Güney hoca gene biz oluruz diye yanıtladı.

Burada en hoşuma giden şey ne oldu biliyor musunuz?Kitap okuyan futbolcu görmek,Bekir Yiğit korta takılir önünde kitap.Valla helal olsun Bekir dedim belki de ilk kez bir futbolcuyu kitap okurken görüyorum.

Ve üzücü olay sevgili dostlar.Domaniç Güney köyde patlak veren balık ölümleri.Adranos çayına tam anlamıyla nereden karıştığını bugün bilemediğimiz kimyasal atıklar.Neticedinde rengi değişen içindeki canlılar ölen koca çay.Bu durumu görüp kahrolan üzülen hemşehrilerimiz.Koca derenin geçtiği başta Güney ve Muhacırlar ve Kozcagız ve Böçen başta olmak üzere zarar gören bir sürü köy.

FB_IMG_15322633756939


Doğa katliamı demek en doğru tesbit olacaktır.İlimizin bütün yetkilerince araştırılıp incelenmelidir.Böyle bir katliama sebeb olanlar hakkında da gerekli yasal işlemler yapılmalıdır.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.