Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

T.LİYİTSPOR 1 SERAMİKSPOR 0

T.LİYİTSPOR:18)Oğuz Kaan Barış 3)Hakkı Hakan Özhan 4)Rıdvan Dilmen 10)Mehmet Besler 17)Şahin Gizlenci 20)Çağlayan İrece 23)Şahi Fırat 26)Adem Haka Ali Denizer 48)Süleyman Çelik 80)Ömer Ankaralıgil 97)Mehmet Tolun YEDEK OYUNCULAR:71)Ahmet Daş 7)Fatih Kaya 9)Muhammedİbrahim Özdemir 24)Ahmet Faruk Kızıldağ 27)Osman Buğra Uysal 32)Hüseyin Mert Daşdöner 34 Mustafa Koçak

TEKNİK SORUMLU:NİHAT BARAN

14 isan fatih

SERAMİKSPOR:1)M.Can Özdemir 22)Enver Bülbül 2)Yusuf Çavuşoğlu 8)Soner Yıldırım 5)Ramazan Demir 7)Enesİça 17)Can Uygun 10)Hamza Akpınar 3)Murat Cankır 9)Y.Emre Akar 11)Serkan Emer YEDEK OYUCULAR:41)Uğur Sarıca 20)Emre Coşkunses 6)Mücahit Kaya 15)Bülent Yenidoğan 4)Yunus Altınel

TEKNİK SORUMLU:OĞUZ MANDAL

14isa seramik kapta

Kütahya Dumlupınar stadında Tavşanlı Linyitspor ile Seramikspor play out maçında karşılaştılar.Tavşalı Linyitspor ikinci yarıda 74. dakikada Süleyman Çelik’in attığı golle 1-0 kazanarak önümüzdeki yıl da BAL da oynamaya devam hakkını elde etti.

Maçın ilk yarısında ve ikinci yarısında T.Linyitsporun kazandığı iki gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.İkinci yarıda her iki takımın birer şutu direkten döndü.

14 nisan hakkı hakan

Tavşanlı Linyitsporda  Ömer Ankaralıgil’in yerine Fatih Kaya,Şahin Gizlenci’nin yerine M.İbrahim Özdemir ve 90.dakikada sakatlanan kaptan Besler’in yerine Mustafa Koçakoyuna dahil olan isimlerdi.

Seramiksporda iseYusuf Çavuşoğlu’nun yerine Yunus Altınel Enes İça’nın yerine Emre Coşkuses ve Serkan Emer’in yerine Bülent Yenidoğan oyuna giren futbolculardı.

Seramikspordan Murat Cankır sert hareketleri ile göze çarpan isim oldu.Ensonunda kaptan Mehmet Besler’e çok sert faulünün arkasından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

14 nisan şahi fırat

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.