Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

T.LİNYİTSPORDA HAFTANIN SON ANTRENMANI

BAL 9. grupta Tavşanlı’mızı temsil eden Tavşanlı Linyitspor,ligin bitimine iki hafta kala,haftanın son antrenmanını Tunçbilek tesislerinde gerçekleştirdi.

Bütün sporseverlerin de bildiği gibi bu hafta yerel seçimler nedeniyle maçlar, oynanmayacak ve bir sonraki hafta başlayacak.İşte bu nedenle de,T.Linyitspor teknik direktörü sayın Sarıgöl,şimdiye kadar takımda pek yer alamayan futbolcularını görebilmek adınaiantrenmanda Moymulspor U 19 takımı ile bir maç gerçekleştirdi.

29 mart semih can

Gene bilindiği gibi Moymulspor U 19 takımı ulusal platformda ilimizi temsil edecek iki takımdan biri,diğeri Kütahyaspor.Bu nedenlede Moymulsporun teknik sorumlusu Muhittin Başaran’da ciddi anlamda gözlemlemek fırsatını yakaladı.

29 mart akar

Maçı da T.Linyitsporun deneyimli masörü,takımımızın gerçek emektarlarından İsmail Akar yönetti.Takıldık biz maç öncesinde,sevgili Akar’a,iyi yönet bir de seninle uğraşmayalım diye.

29 mart iki melih

Antrenman bahane oldu,keyifli bir gün geçirdik.Tesislere ilk girdiğimizde,genel kaptan İsmail Yeğen,yöneticilerden, İlkay Güre ile tabi ki futbol konuştuk.Sonrasında Erhan Sarıgöl hoca ile de tabi.Sağolsun her gittiğimizde,T.Linyitspordaki herkes gibi o da bizi muhabbetli karşılar.Biraz son Çamlıca maçından,biraz alt yapıdan çokça futboldan konuştuk.

29 mart iki fatih29 mart sarıgöl

Tabi Moymulspor U19 sorumlusu Muhittin Başaran hoca ile de kısa da olsa konuşma fırsatını da bulduk.Bu bağlamda ulusal bazın bölge müsabakalarından umutlu olduğunu söylüyor Başaran hoca.Tarih kesin olmamakla birlikte 22 Nisan başlangıç olacak gibi.Müsabakaları hangi ilde oynayacakları henüz kesinlik kazanmamış ama büyük olasılıkla Uşak olacak gibi.

29 mart ilker fatih

Hazırlık maçı başlamadan hemen önce,Moymulspor A takım sorumlusu İlker Özlüsoylu’da izlemeye gelenler arasındaydı.Zaten Moymulspor yöneticileri de bayağı ilgi göstermiş bu hazırlık maçına.Hüseyin Topuz,Sedat Eren ve Mustafa Ağlan bizim kısa kısa sohbet ettiklerimizden.Sağolsunlar Tavşanlı’ya da beraber döndük,T.Linyitsporun çalışanlarından Ahmet Ali Karaşahin’de katıldı aramıza.

29 mart moymul kaleci

Bu hafta BAL maçı olmaması nedeniyle T.Linyitsporlu futbolcular antrenman sonrası izinli ayrıldı.Az daha unutuyordum,İlker hoca oğlu Ahmet Ömer’ide getirmiş antrenmana.Maşallah,dünya tatlısı Ahmet Ömer arada epeyce bir sohbet de ettik Ahmet Ömer’le.Böyle olunca benim torunlar ve en çok da Aden geldi aklıma,epeydir görmedim,yarın inşallah soluğu onun yanında alacağım.Allah işi karışmazsa tabi..

29 mart aka

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.