Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

T.LİNYİTSPOR,ANTRENMAN,FUTBOLCULAR

T.Linyitspor 2017-2018 sezonun ikincisi yarısı için,eksiklikler de olsa,hazırlıklarına başladı.İkinci yarıda takımın başında olacak olan,sayın Nihat Baran,yardımcı antrenör sayın,Erkan Kaya,kondüsyoner,sayın Fuat Gümüşay ve kaleci antrenörü,sayın Halil Sağlam’da bugün itibarıyla görevlerine başladılar,Antrenman başlangıcında teknik heyet ve futbolcuların  tanışması ve teknik direktör Baran’ın konuşması vardı.

 

25 aralık baran25 aralık arap ankaralı

Biz erken gittik Tunçbilek tesislerine,hem teknik direktör sayın Nihat Baranla,hem genel kaptan sayın Ataş’la hem emektar masörümüz sevgili İsmail Akar’la hem futbolcu kardeşlerimizle kısa kısa sohbet imkanını da bulduk.

 

25 aralık ölçen

Sevgili kaptan Ahmet Yakak’la konuşmamız keyifliydi.Yılların deneyimli oyuncusu,biz daha ölmedik Ali amca dedi.Dur hele,bu köprülerin altından daha çok sular akacak.Senin ne kadar Tavşanlı Linyitsporlu olduğunu biliyorun tabi ve sende benim ne kadar T.Linyitsporlu olduğumu biliyorsun,dur hele bir ikinci yarıyı gör dedi.Sevindik tabi de,sen ne zaman teknik direktör olacaksın sözümüze,dur daha en az üç yıl oynarım yanıtı geldi.

Kalecimiz Ahmet Ölçen’e,ya iyi gitmedin açıkcası dedik,çok gol yedin bu sene.Bak abi dedi sevgili Ölçen,futbol bireysel bir oyun değildir ekip oyunudur.Tabi bunun yanında tek tek,bireylerinde,sorumluluğunun bilincinde olması gerekir.Sevgili Hasan Yaşar,namı diğer kaymakçı.Yahu ben bir zamanlar,seni Sabri Sarıoğlu ve Gökhan Gönül’den sonra yurdumun en iyi sabeki görürdüm dedim.Vallahi haklısın,nereden nereye geldik dedi.Kaptanlarımızdan Hasan’da herkesin daha fazla sorumluluk duygusunu geliştirmesi gerektiğini düşünüyor.

 

23 aralık ataş baran

Gençlerimizden gözümüze ilk takılan Muhsin Özçiğdem’di.Sende kızdıklarımızdansın dedik ona da.Abi neden böyle diyorsun,çapraz ba sakatlığından,yeni yeni kurtuluyorum dedi.Geç bile kaldın dedik,sen bu takımda forma bulabilmelisin.Kendisinden aslında çok umutlu olduğumuzu,kendisinin ve herkesin bildiği,Ahmet Daş’ada sana kızıyorum dedik.Evladımız yerinedir o da sustu sesini çıkarmadı,hoşgeldin Ali amca demekle yetindi.Aklımızda kalan son futbolcumuz Osman Buğra Uysal.Alt yapımızdan yetişme o da severiz ve hep şans verilmesinden yana olduk.Dökülmüşsün hezimete uğradığımız maçta Osman,olmuyor dedik de.Haklısın Ali amca,elbette el birliği ile telafi edeceğiz dedi.

Açılış gününün ilk antrenmanından aklımızda kalanlar bunlar.Bizce asıl en ciddi konuyu en sona bıraktık.Takımın başına yeni bir teknik heyet geliyor,kulüpte ilk günleri olacak.Ortalıkta ne kulüp başkanı var ne yönetici,Hayret ve esefle karşıladık bu durumu.Bir genel kaptan sayın Ataş var ve kulüp idari görevlileri Ethem ve Aziz beyler.Bu nasıl el ele vermektir anlamak güç doğrusu.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.