Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

T.LİNYİTSPOR U19 LARDA GALİP MEHMET ERDAL MUTLU

Tavşanlı U19 yaş grubu maçlarında,karakova mezbeleliğinde,T.Linyitspor ile Demirbilekspor karşı karşıya geldi.Aslında sahada gerçekten izlenmeye değer futbol oynandı.Her iki taraf futbolcuları,sadece iyi futbol oynamayı düşündüler ve 90 dakika centilmence mücadele ettiler.

 

7 ekim linyit stoperler7 ekim linyit demirbilek

Futbolun air play ruhuna uygun bir maç izlenmesine vesile olan,T.Linyitspor ve Demirbileksporlu futbolcuları bütün içtenliğimizle kutluyoruz.Elbette,güzel ve centilmen futbola,sporcularını hazırlayan,her iki taraf teknik sorumlularını da tebrik ediyoruz.

 

7 ekim linyit 3 numara7 ekim linyit demir 11

Bu maç için düşüncelerini sorduğumuz,T.Linyitspor teknik sorumlusu sayın Mehmet Erdal’ın görüşleri şöyle:

Bu hafta u 19 liginde rakibimiz Demirbilekspordu.Her ne kadar üç puanı biz alsak da,kazanan dostluk oldu bence.İki takımda,oyunu çirkinleştirmeden,sadece futbol oynamaya çalıştı ve mücadele etti.Demirbilekspor zaten futbol kültürü olan bir takımımız,son zamanlarda da gençlere önem veriyorlar.Bu şekilde ısrar edip,gençlere sahip çıkarlarsa,ileride çok faydasını göreceklerine inanıyorum.Ben bu vesileyle,başta Balı hocama,Ömer Bozbey’e ve Demirbilekli futbolcu kardeşlerime,baştan sona centilmence tutumlarından dolayı teşekkür ediyorum.

7 ekim ben sirke7 ekim ben kaynak

 

 

 

Sevgili Ali abi,daha da önemli bir konu,gerek ayrılan hocamız Hasan Şengün,gerek Hakan Aygören hocamızın,u19 daki oyuncularımıza göstermiş olduğu ilgidir.Zaman zaman,4-5 oyuncumuzu A takım idmanına davet ediyorlar.Bazılarının devamlı katılmasınıistiyorlar,ama okul saatleri ile ilgili sıkıntıları çözmeye çalışıyoruz.Genel kaptanımız,alt yapı sorumlumuz,gençlere yakın ilgi gösteriyor.Bu da gençleri ve bizi daha da heveslendiriyor.Zaten amaç bu yörenin çocuklarına sahip çıkmak değil mi?

Dolayısı ile biz skorlardan çok bunlara önem veriyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.