Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

T.LİNYİTSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ERHAN SARIGÖL

Taraftarlarcada sevilen ve istenilen teknik direktör Erhan Sarıgöl,yeniden T.Linyitsporun başına geçti.Kulüple resmi sözleşmeyi bugün imzalayan sayın Sarıgöl ilk açıklamasını Tavşanlı Haberciye yaptı.

Biliyorsunuz ben Tavşanlı Linyitsporluyum,bunu her zaman gururla dile getirdim.Yeni oluşturulan yönetim ve GLİ işletme müdürümüz sayın Ercan İpek’de göreve davet edince,elbette seve seve kabul ettim.Geçmiş de T.Linyitsporla güzel işlere imza atmıştık,hedefimiz takımımızla birlikte,yeniden güzel işlere imza atabilmek.

Göreve resmen bugün başladık bu nedenle detaylı açıklama yapabilmek için çok erken diye düşünüyorum.Ancak gelişmelerin bu yönde olacağını bildiğim için,ön hazırlıklarım da vardı tabi.En önemlisi ekibi kimlerden oluşturacağımdı.Geçtiğimiz sezon ilk yarıda yardımcı antrenörlük yapan Fatih Akdemir yardımcı antrenörüm olacak.Kendisini futbolculuğundan da tanırım ve iyi bir akademisyen olduğunu düşünüyorum.Kaleci antröneri olarak da bir dönem T.Linyitsporda kalecilik de yapmış olan Fatih Mumcu’yu tercih ettim.Arkadaşlarımla birlikte iyi bir ekip oluşturabileceğimizi düşünüyorum.

18 mayıs ben sarıgöl

Tabi geçen sezonda takımımızda oynamış futbolculardan takımda kalmasını istediklerimiz olacak.Bunun yanında zaten takip ettiğimiz ve görüştüğümüz futbolcular var.Tabi ki transfer yapacağız,ancak bu transferleri yaparken,kulübün maddi durumunu da göz önünde bulundurmak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz.Kesin olarak söyleyebileceğim şey,takımdaki oyuncu sayısını 23 ile sınırlı tutacağımızdır.

Tabi bana güvenerek,görev almamı isteyen  GLİ işletme müdürümüz sayın Ercan İpek’e,kulüp başkanımız sayın Akın Şirin ve yönetici arkadaşlara da teşekkür ederim.Zor bir işe giriştiğimizin farkındayım.Ama bana ve ekibime güvenen taraftarların,beklentilerini boşa çıkarmamak için elimizden geleni yapacağımız bilinmelidir.Şunu söyleyerek noktalayalım,T.Linyitspor marka bir takımdır ve hedefleri her zaman büyük olmuştur.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.