Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

T.LİNYİTSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ERDOĞAN SARIUŞAK TAKIMINI DEĞERLENDİRDİ

Öncelikle bütün taraftarlarımızın ve futbol severlerin Kurban bayramını kutluyorum.Herkese sağlık,sıhhat ve mutluluklar diliyorum.Tavşanlı Linyitspor teknik direktörü sayın Erdoğan Sarıuşak İnegölspor hazırlık maçından sonra ilk dönemi ve hazırlık maçını değerlendirdi:

Çalışmalarımıza bilindiği gibi 20 Temmuzda başladık.Başlangıçta 32 futbolcu ile çalışmalarımıza başladık.İlk haftanın antrenman programı,fiziksel kapasiteyi geliştirecek,dayanıklılık antrenmanları yaptık.İkinci haftada ise bunlara ilaveten,top tekniği,kombinasyon çalışmaları,takım oyununu geliştirme vs çalışmalarda bulunduk.Burada amaç futbolcuların fiziksel adaptosyana ayak uydurmalarının sağlanmasıydı.Futbolcularımıza yarın vereceğimiz,çabukluk,sürat ve kuvvet antrenmanlarının ön hazırlığını yaptık.

İlk haftadan görmek istediğimiz denenmeye gelen futbolcular vardı.Onları görmeye çalıştık,bazıları ile yollarımızı ayırdık.Kamp kadrosunu şekillendirmeye çalışıyoruz.

Daha sonra futbolcularımızı görebilme açısından,İnegölsporla bir hazırlık maçı yaptık.Kamp kadromuzu şekillendirdik,anlaştığımız iç transferdeki futbolcular dahil,dış transferden nokta oyuncular ile kadromuzu güçlendirdik.

İnegölspor maçındaki temel amacımız,antrenmanlarda verdiklerimizden,neleri yaptık neleri yapabiliriz ve neler yaptığımızı ortaya koymaktı.Bu konuda bizim açımızdan iyi oldu,maçtaki skor önemli değildi bizim için.Herkesin oynamasına cevaz verdik,bütün futbolcuları görelim,kimler ne yapıyor ne yapamıyor biz antrenmanlarda ne verebilmişiz,bunları görmek açısından iyi bir hazırlık maçı oldu.Bu maçta gördüğümüz en önemli şey,takımın agresif olması,coşkulu,istekli,hırslı bir oyun ortaya koyması işimizin sevindirici yönü.

Tabi ki hazırlık maçı yapıyorsunuz,rakibimiz İnegölsporun ne kadar da genç oyunculardan oluşması var ama sonucunda bir 2.lig takımı ile oynadık.Skor önemli değil ama,kazandığınızda,sporcuyu motive eder,teknik heyeti motive eder, yönetimi motive edertaraftarı motive eder.Kısacası camiaya öz güven verir.Bizim adımıza skor ne kadar önemli değil desek de yenmek insanı mutlu ediyor tabi.

Dediğim gibi temel amaç,takım olarak ve bireysel anlamda oyuncularımızın bize ne verip ne veremediğini anlamaktı.Maçtan sonra da antrenmanlarımızı yaptık ve bugün itibarı ile takıma kurban bayramı iznini verdik.Bayramın 3. günü akşam antrenmanında buluşmak üzere herkesi evlerine uğurladık.

Tekrar herkesin kurban bayramını kutluyor,sağlık,sıhhat ve mutluluklar diliyorum.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.