Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

T.LİNYİTSPOR KÖTÜ BAŞLADI

Peşin peşin söyleyelim,yazmaktaki amacımız takımımızı eleştirmek değil.Alışkanlık oldu bizde,özellikle ada stadında izlediğimiz maçlardan sonra yazı yazmak.Tabi T.Linyitsporu özellikle ilk yarıda beklediğimiz gibi bulmadığımızı da söylemek gerekir.

24 eylül kaptan fatih

Elbette bütün taraftarlar gibi,kazanacağız umudu ile gittik maça.Ama ilk golü erken yiyince ikirciklendik zaten.Ve neredeyse hiç pozisyonumuzun olmadığı bir ilk yarı oldu.En önemli pozisyonumuz,aklımda kaldığı kadar 30 larda oldu.Sinan Bozkır vurdu,kaleciden döndü,ikinci kez Şahin Gizlenci vurdu,o da korner oldu.En zorumuza giden Bülent İnönü’nün gördüğü kırmızı kart oldu.Biz burada hatayı futbolcu kardeşimize buluyoruz.Santra yuvarlağına yakın,anlamsız bir pozisyonda sarı kart önce.Gereksiz itirazlar ve devamında kırmızı kart.Geçen sezon Vitrada oynarken bizim maçta da kırmızı kart görmüştü diye geçti aklımızdan.

23 eylül ben kulübe

İkinci yarıya iki değişiklikle başladı Sarıgöl hoca.Adem Hakan Ali Denizer ve Mustafa Demir’i sürdü oyuna.Kırmızı kartlı olmasak bu değişiklikleri yapmazdı,ikinci yarının hemen başında diye düşündük.Eksik olmamıza rağmen dengeli geçti maç.Özellikle sağdan Şahin Gizlenci ile etkili ataklar geliştirdik.Bu atakların final ortaları başarılı olmadı.Vefaspor adına kaçırdıkları iki pozisyon var aklımızda.Her iki pozisyonda,Ahmet Pırlant vardı.İlkini yandan dışarıya attı,ikincisini kalecimiz Erman Balaban kurtardı.

Aldığımız sonuç evimizde 3-0 lık mağlubiyet olunca,kötü başladık demek de yanlış olmuyor.Ancak ilk maçı iş kazası diye geçiştirelim,şimdilik tabi.Ve bizde her şeyden önce,Erhan Sarıgöl hocamız ve ekibine ve futbolcularımıza güveniyoruz.İlerleyen haftalarda daha iyi olabilme beklentisi içerisindeyiz.

Maç öncesinde,geçtiğimiz sezon kadromuzda olan Rıdvan Dilmen’e hoş geldin dedik.Maç sonu da tebrik ettik tabi.T.Linyitspor alt yapı sorumlusu İbrahim Karakaya ile ayak üstü lafladık.Sarıgöl hocamıza da maç öncesi başarı dilemek şansını da yakaladık.

24 eylül ben murat cengiz

Kütahya ASKF başkanı sayın Murat Cengiz,il temsilcisi ve maçın denetçisi Nuri Ercura ile ayak üstü de olsa lafladık.Açıkcası sayın Murat Cengiz’i Kütahyaspor yönetiminde yer aldığı için hem kutladık,hem nasıl olacak diye de sorduk.Sıkıntı edilecek bir konu değil dedi başkan.Ben geçmişte de bir çok amatör takımımızda yöneticilik yaptım.Sen bilemezsin belki,ben T.Linyitsporda da yöneticilik yaptım,Seramiksporda da.İlimizdeki bütün takımlar bizim takımımızdır,Kütahyaspor,T.Linyitspor,Çamlıcaspor,hepside bizimdir,herkes çok rahat olsun diye yanıtladı sayın başkan.

Bir ara emniyet müdürümüz sayın Turgay Temel’i görüp,kısaca hatırını sorduk.Nasıl takım diye sordu da,valla ilk maç hep birlikte göreceğiz sayın müdürüm diye geçiştirdik.Maç çıkışı da ilçe spor müdürümüz sayın Mehmet Demiralp AKP ilçe başkanı,sayın Nejat Tülek tam kapıda karşımızdaydı.T.Linyitsporu es geçtik de,direk karakova tesisleri ne olacak diye sorduk.Olacak olacak,diye yanıtladı,sayın Tülek.Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik,sadece biraz daha sabır.

24 eylül hocalar kulübe

Taraftarımıza gelelim biraz,genel olarak temiz ve centilmence maç izlediler diyebiliriz.İkinci yarı başında hakemle biraz uğraştılar da,hakem de hak etti aslında be kardeşim.esas aklımıza takılan,taraftar açısından tam maç sonudur.Önce iyisini yazalım,rakip takım Vefasporu çağırıp alkışladılar,Rıdvan Dilmen’e özel ilgi gösterdiler.Gerçekten güzel,hoşumuza gitti,bravo hepsine.Peki bu centilmenliği yapanlar,kendi takımımız T.Linyitspor futbolcularına ne yaptı?Küfür etti hakaret etti,kardeşim futbolcuna kızabilirsin,usulü dairesinde protesto da edebilirsin.Ama gerçek taraftar,kendi takımına,küfür hakaret etmez etmemeli.

24 eylül cengizhan

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.