Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

T.LİNYİTSPOR GAZİOSMANPAŞAYA HAZIRLANIYOR

Son iki maçını kaybeden Tavşanlı Linyitspor,ada stadında oynayacağı,Gaziosmanpaşaspor maçı hazırlıklarını,Tunçbilek tesislerinde sürdürdü.

9 kasım sarıgöl hoca

Antrenmanda her zaman olduğu gibi,teknik direktör Erhan sarıgöl,antrenör Fatih Akdemir ve kaleci antrenörü Fatih Mumcu hazırdı.Futbolcuların tamamı hem neşeli hem keyifliydi.Son iki yenilginin burukluğundan sıyrılmışlar ve Gaziosmanpaşa maçını kazanacaklarından eminler.

9 kasım kaptan serkan cihat

Sakatlık süreleri uzayan ve sezonu kapattığı bilinen Suat Ünal ve sahalara dönmesine kısa süre kalan Muhsin Özçiğdem antrenmanda yok.Maltepe maçında oyunu sakatlanarak terk eden,stoper Murat Kurt,düz koşu ile yetindi.Zaten bu hafta ilk antrenmanı olmuş bu Murat Kurt’un.Büyük ihtimalle de,maç kadrosunda olmayacak.Bir diğer sakatlanan futbolcu Mehmet Meşe,sağ ayağında dizlikle antrenmanda.

9 kasım linyit bşkn

Mehmet Meşe’nin,Maltepe maçında oynayıp oynamayacağı Cumartesi günü belli olacak.Teknik direktör Sarıgöl,son kararı Meşe’nin kendisi verecek diyor.

Kulüp başkanı Akın Şirin,genel kaptan Hüseyin Yeğen ve yöneticilerden İlkay Güre,çalışmayı baştan sona takip ettiler.

9 kasım akdemir

Antrenman saatinde yarım saatlik gecikme olduğu için futbolcularımızla kısa sohbet imkanı da bulduk.Stoper Cihat Öztürk’le, Maltepe maçını konuştuk uzun uzun.Epey bir hayıflandı Cihat,nasıl kaybettik diye.Sonrasında BAL ve süper amatör ligimiz vardı sırada.Ve eğitim durumu bu konuyu burada da dile getirmek istedim.Cihat Öztürk,28 yaşında ve iki üniversite bitirmiş.Bu müthiş bir olay bence,sahada sallamak kolay futbolculara da,onlar kadar eğitimlimiyiz düşünmek gerekir.Hangi üniversiteleri bitirdiğini,Cihat’ın açıklamasında yazacağız.Bir de ilginç bir konu girdi araya,Amerika’lılar 1968 de aya gitti mi gitmedi mi?Ben bu konuda dedemle geçen bir anımı anlattım.Cihat’da abi internet de bir araştır,onların aya gitmediği mevzusu var dedi.

9 kasım linyit cihat emre zeytin ilkay

Sonrasında,solbek Emre Çölgeçen,golcümüz İbrahim Zeytin ve yönetici İlkay Güre ile keyifli bir sohbetin içinde kaldık.Esas mevzulardan birisi de,Emre’nin yeni almış olduğu araba oldu.Buradan bir kez daha hayırlı olsun,kazasız belasız kullansın diyelim.

9 kasım mumcu

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.